Kundeaviser fra Bohus

Siste oppdatering av kundeavisen: 03.03.2022

Bohus Kundeavis

Gyldig: 3 mar. til 31 mai

Denne Bohus Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 6 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Bohus og gjør en kupp hos Bohus.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 18.468 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 42.801 personer har brukt denne

Tilbud hos Bohus

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Bohus kundeavis og tilbud

Bohus tilbyr et meget bredt utvalg av møbler og interiørprodukter til meget gode priser. Bohus filialer finner du i byer over hele landet, med over 60 møbelvarehus i Norge og en nettbutikk som vokser! Det finnes en ukentlig Bohus kundeavis med store rabatter på produkter av høy kvalitet. Foruten kundeavisen, lager Bohus også vakre magasiner, kataloger og andre reklameblad med mye inspirasjon til interiørdesign. Er du interessert i en spesiell merke sofa, overmadrass eller lampe? Du finner også en brosjyre til din favoritt merke på Bohus for flere detaljer.

 

Hvilke kampanjer finner jeg når jeg handler på Bohus?

Bohus fokuserer på stilige design produkter av høy kvalitet innen interiør, soverom, hagemøbler, tepper og mye mer. Enten du er ute etter en bestemt størrelse plissegardin eller noen stilige pynteputer, vil du ha et stort utvalg varer å velge mellom hos Bohus. Tilbudene annonseres ofte i tema kampanjer som for eksempel soveromsdager eller januar salg. Uansett hvilken tid på året du leter etter en kupp, vil du alltid finne ukens tilbud til en overraskende lav pris! Lei av papir kundeaviser? Bla gjennom tilbudene på nett og start en virtuell handleliste med din Kundeavisogtilbud.no konto.

 

Finner jeg gode tilbud i Bohus’ nettbutikk?

Leter du etter en ny skjenk eller garderobeskap, er det kanskje ikke lett å hente slike produkter selv i din lokale butikk. Heldigvis kan du også bruke tjenestene netthandel og hjemlevering. Og mens du er på nettsiden, hvorfor ikke bli med i Bo:klubben? Som medlem vil du dra nytte av enda flere spesialrabatter, kuponger og andre tilbud. Legg Bohus til dine favoritter her på Kundeavisogtilbud.no eller via appen for å holde deg oppdatert med gode priser i nettbutikken og din region! Sjekk www.bohus.no for mer informasjon om åpningstid for din butikk og om det er søndagsåpent.