Kundeaviser fra Bohus

Bohus Kundeavis

Gyldig: 1 jan. til 31 des.

Denne Bohus Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 90 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Bohus og gjør en kupp hos Bohus.

Bohus Kundeavis

Gyldig: 30 sep. til 8 okt.

Denne Bohus Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 5 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Bohus og gjør en kupp hos Bohus.

Bohus Kundeavis

Gyldig: 23 sep. til 31 jan.

Denne Bohus Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 120 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Bohus og gjør en kupp hos Bohus.

Bohus Kundeavis

Gyldig: 9 feb. til 31 jan.

Denne Bohus Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 120 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Bohus og gjør en kupp hos Bohus.

Bohus Kundeavis

Gyldig: 5 jan. til 31 des.

Denne Bohus Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 89 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Bohus og gjør en kupp hos Bohus.

Bohus Kundeavis

Gyldig: 1 jan. til 31 des.

Denne Bohus Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 89 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Bohus og gjør en kupp hos Bohus.

Hold meg oppdatert store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Bohus kundeavisen er online?
Allerede 19.113 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Bohus kundeavisen er online?
Allerede 32.437 personer har brukt denne

Se Bohus kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Bohus kundeavis og tilbud

Bohus tilbyr et meget bredt utvalg av møbler og interiørprodukter til meget gode priser. Bohus filialer finner du i byer over hele landet, med over 60 møbelvarehus i Norge og en nettbutikk som vokser! Det finnes en ukentlig Bohus kundeavis med store rabatter på produkter av høy kvalitet. Foruten kundeavisen, lager Bohus også vakre magasiner, kataloger og andre reklameblad med mye inspirasjon til interiørdesign. Er du interessert i en spesiell merke sofa, overmadrass eller lampe? Du finner også en brosjyre til din favoritt merke på Bohus for flere detaljer.

 

Hvilke kampanjer finner jeg når jeg handler på Bohus?

Bohus fokuserer på stilige design produkter av høy kvalitet innen interiør, soverom, hagemøbler, tepper og mye mer. Enten du er ute etter en bestemt størrelse plissegardin eller noen stilige pynteputer, vil du ha et stort utvalg varer å velge mellom hos Bohus. Tilbudene annonseres ofte i tema kampanjer som for eksempel soveromsdager eller januar salg. Uansett hvilken tid på året du leter etter en kupp, vil du alltid finne ukens tilbud til en overraskende lav pris! Lei av papir kundeaviser? Bla gjennom tilbudene på nett og start en virtuell handleliste med din Kundeavisogtilbud.no konto.

 

Finner jeg gode tilbud i Bohus’ nettbutikk?

Leter du etter en ny skjenk eller garderobeskap, er det kanskje ikke lett å hente slike produkter selv i din lokale butikk. Heldigvis kan du også bruke tjenestene netthandel og hjemlevering. Og mens du er på nettsiden, hvorfor ikke bli med i Bo:klubben? Som medlem vil du dra nytte av enda flere spesialrabatter, kuponger og andre tilbud. Legg Bohus til dine favoritter her på Kundeavisogtilbud.no eller via appen for å holde deg oppdatert med gode priser i nettbutikken og din region! Sjekk www.bohus.no for mer informasjon om åpningstid for din butikk og om det er søndagsåpent.

 

Din nærmeste Bohus butikk

Se nye og gjeldende kundeaviser og tilbud fra Bohus og hold deg oppdatert for å aldri betale mer enn du burde. Bohus har 52 butikker i Norge med varierende ukentlige konkurransedyktige tilbud. I siste Bohus Kundeavis finner du tilbud som er gyldige fra 01-01-2023 til 31-12-2023. Denne uken kan du finne 430 produkter med rabatter, og mest sannsynlig til lavest mulig pris. Ikke gå glipp av tilbud som: Maren 3 seter, Zen roma kontinentalseng og Frikk vegghylle! Selvfølgelig tilbyr Bohus et stort utvalg produkter som for øyeblikket ikke er på salg. Disse kan du se og bestille i nettbutikken, hente på et hentested eller handle i ditt område. Velg ditt nærmeste sted med vår "location finder" i toppmenyen, ved siden av søkefeltet. Du kan også finne mer informasjon som åpningstid til butikken din i Haugesund, Tønsberg, Bodø eller hvilken som helst annen butikk i Norge på Bohus nettsiden.

Hvis du ikke finner det du leter etter i Bohus kundeavisen, sjekk etter tilbud i lignende butikker i samme kategori: Møbler og Interiør, for eksempel Nille, JYSK eller Kid Interiør. Du kan kanskje finne produktet du leter etter til den laveste prisen der. I tillegg til kampanjer fra kundeaviser kan du også spare penger hos Bohus med en rabattkode. Sjekk nettsiden til Bohus for å finne informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar om Bohus

Når starter Black Friday salget på Bohus?

Årets Black Friday tilbudene på Bohus vil være tilgjengelige fra omtrent 25. november 2022. Nyt Black Friday salget hele uken! Rabatter og kampanjer er gyldige i butikk og på Bohus nettstedet. Bohus Kundeavis gyldig fra 01-01-2023 til 31-12-2023 handler helt om Black Friday.

close-icon close-icon

Hva er de beste Bohus Black Friday tilbudene?

Black Friday vil være fantastisk i år hos Bohus med ulike tilbud og rabatter på opptil 50%! Sjekk ut de tre beste tilbudene akkurat nå:
Zen roma kontinentalseng


Frikk vegghylle


Maren 3 seter

close-icon close-icon

Når vil Bohuss Black Friday tilbudene bli levert hjem?

Under Black Friday salget vil kjøpet ditt bli sendt av Bohus så snart som mulig. Dessverre kan det ta litt lengre tid enn normalt, på grunn av det store antall bestillinger. Ta en titt på Bohus nettstedet for mer informasjon og gjeldende leveringstider.

close-icon close-icon

Bohus kampanjer

🛍️ Bohus kundeaviser: 6
🆕 Nye tilbud: 430
🏷️ Kategori: Møbler og Interiør
🕰️ Siste oppdatering av kundeavisen: 15/12/2022
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen