Kundeaviser fra Kid Interiør

Siste oppdatering av kundeavisen: 28.06.2022

Kid Interiør Kundeavis

Gyldig: 27 jun. til 3 jul.

Denne Kid Interiør Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 3 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Kid Interiør og gjør en kupp hos Kid Interiør.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 44.533 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 56.084 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Kid kundeavis og tilbud

Kid interiør har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Her finner du noe for enhver smak, og et stort utvalg av varer for å skape din personlige stil. Kid kundeavis er kjent for spektakulære kampanjer på tekstiler og strikkevarer i et utvalg av mønstre, teksturer og farger. Med mange filialer spredt over forskjellige byer i Norge, vil du alltid finne en Kid-butikk nær deg, og du kan til og med benytte deg av nettbutikken. Pynteputer, en fin ny teppe til sofaen din, eller en uvanlig lampe, sjekk og sammenlign kundeaviser her for å gjøre et kupp i din egen stil!


Hvilken type produkter finner jeg i en Kid kampanje?

Kid liker å holde det store utvalget av varer friskt og interessant, så det er ofte nye produkter som erstatter tidligere serier. Dette åpner muligheten for store kampanjer på ulike typer belysning, sengetøy, og nydelige pynteputer til din hagemøbler eller spisestoler. Kundeavisen tilpasser seg etter sesong, og det samme gjør stilene på interiørartikler og servise. Kid sin jul reklameblad er noe alle interiørfans ser frem til! Du finner ikke omfattende magasiner og kataloger hos Kid, men de gir praktiske og spesifikke guider, interiørtips og inspirasjon for å hjelpe deg å velge blant tilbudene.


Kan jeg også bestille på nett i Kid nettbutikk?

Kid jobber med netthandel også, heldig for oss! Og enda bedre, noen typer salg er kun tilgjengelig online. Kid sin nettbutikk gjør det enkelt å sjekke om produktet ditt kun er tilgjengelig i butikk, på nett eller begge deler. Du kan sammenligne produkter her på Kundeavisogtilbud.no eller via appen, og starte din virtuelle handleliste raskt og enkelt. På denne måten vil du aldri gå glipp av en ny brosjyre eller kuponger! Ta en titt på www.kid.no for mer informasjon om åpningstid for din butikk og om det er søndagsåpent.