Kundeaviser fra Nille

Siste oppdatering av kundeavisen: 16.05.2022

Nille Kundeavis

Gyldig: 15 mai til 28 mai

Denne Nille Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 10 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Nille og gjør en kupp hos Nille.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 32.827 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 47.816 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Nille kundeavis og tilbud

Nille er en lavpriskjede med omtrent 360 filialer i forskjellig byer i Norge. Vi har nok alle noen Nille produkter i huset vårt, spesielt rundt jul! Med et stort utvalg av varer innen interiør, kjøkkenutstyr, lys, med mer, er Nille kjent for å alltid ha en aktiv kampanje. I tillegg til ukens tilbud, annonserer Nille kundeavis også spesielle medlemsfordeler. Det kan være vanskelig å holde tritt med alt, men ved å legge Nille til favorittene dine her på Kundeavisogtilbud.no kan du alltid holde deg oppdatert på nye kampanjer og kundeaviser.


Hva slags interiørprodukter finner jeg på tilbud hos Nille?

Nille fokuserer mest på mindre størrelse detaljprodukter til hjemmet ditt. Du finner ikke en ny sofa, skjenk eller garderobeskap her, men du har et stort utvalg av produkter som pynteputer, lampe og sengetøy. Finn det perfekte tilbehøret som komplementerer dine hagemøbler, kjøkken eller soverom, og legg til et ekstra snev av stil til huset ditt til en rimelig, lav pris! Du finner ikke store magasiner eller kataloger hos Nille, men du finner et ukentlig reklameblad med alle tilbudene som er tilgjengelig for øyeblikket. Hold styr på kundeavisen og salg i ditt lokale område for å få best mulig kupp som passer ditt budsjett!

 

Har Nille en nettbutikk hvor jeg kan bestille produkter?

Hvem jobber ikke med netthandel i dag? Nille har en nettbutikk som er i stadig vekst. Vil du virkelig gjøre et kupp, er det verdt det å bli medlem i Nille klubben. Du får ikke et spesielt kundekort, men du kan motta ekstra rabatter og kuponger for enkelte produkter ved å oppgi telefonnummeret ditt. Hvis du er lei av papir kundeaviser, hvorfor ikke starte din virtuelle handleliste her på Kundeavisogtilbud.no eller via appen? Ta en titt på www.nille.no for å se åpningstid til din lokale butikk og om det er søndagsåpent.