Kundeaviser fra IKEA

Ingen kundeavis akkurat nå

Vil du få et varsel når den nyeste IKEA kundeavisen er online?
Allerede 22.062 personer har brukt denne

Se IKEA kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

5K+
Last ned appen

Se IKEA kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

IKEA kundeavis og tilbud

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjoner riktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig har råd til å kjøpe dem. Med flere store IKEA filialer i Norge og et voksende netthandel, øker merket salg mer og mer. IKEA kundeavis tilbyr kampanjer på et stort utvalg av varer, men bortsett fra kundeavisen finner du også kataloger og magasiner som fokuserer på spesifikke varer som kjøkken og oppbevaring. Følg med tilbudene og alle kundeaviser her for å gjøre et kupp!


Hva slags produkter finner jeg på tilbud hos IKEA?

IKEA er kjent for et variert og smart utvalg av produkter til allerede lave priser, som sofa, skjenk eller mindre ting som pynteputer. Du er ikke like avhengig av store rabatter eller et reklameblad fullt av kampanjer, fordi produktene allerede er rimelig priset. Når det er sagt, er det verdt det å være oppdatert med hver IKEA brosjyre når det kommer til IKEA Family-tilbud! Som medlem kan du dra nytte av ukens tilbud og rabatter på essensielle produkter og større spesialtilbud som hagemøbler, spisestoler og mye mer. Leter du etter en ny lampe, gardarobeskap, overmadrass eller plissegardin? Start din virtuelle handleliste i dag!


Hvilke andre tjenester tilbyr IKEA for å gjøre shopping enklere?

Har du tatt en titt på IKEAs nettbutikk enda? Enten du velger klikk og hent eller bestille hjemlevering, kan du enkelt søke og finne produktene du trenger her. Om du trenger planlegginshjelp, hjelp med montering, eller til og med finansiering, kan du besøke www.ikea.no for å ta kontakt. Bli med i IKEA-familien for å handle enda mer praktisk med et kundekort! For flere tips og inspirasjon, hold deg oppdatert med siste publikasjoner og kuponger her på Kundeavisogtilbud.no og via appen. På nettsiden finner du også åpningstid for varehuset i din by og om det er søndagsåpent.

Din nærmeste IKEA butikk

Se nye og gjeldende kundeaviser og tilbud fra IKEA og hold deg oppdatert for å aldri betale mer enn du burde. IKEA har 10 butikker i Norge med varierende ukentlige konkurransedyktige tilbud. I siste kundeavis finner du tilbud som er gyldige fra 04-12-2023 til 10-12-2023. Denne uken kan du finne 1914 produkter med rabatter, og mest sannsynlig til lavest mulig pris. Ikke gå glipp av tilbud som: Vinterfint kakeform, blomstermønster beige, Vinterfint kubbelys uten duft, hvit, 14 cm og Krypkornell putetrekk, bladmønster/flerfarget, lys, 50x50 cm! Selvfølgelig tilbyr IKEA et stort utvalg produkter som for øyeblikket ikke er på salg. Disse kan du se og bestille i nettbutikken, hente på et hentested eller handle i ditt område. Velg ditt nærmeste sted med vår "location finder" i toppmenyen, ved siden av søkefeltet. Du kan også finne mer informasjon som åpningstid til butikken din i Ålesund, Oslo, Trondheim eller hvilken som helst annen butikk i Norge på IKEA nettsiden.

Hvis du ikke finner det du leter etter i IKEA kundeavisen, sjekk etter tilbud i lignende butikker i samme kategori: Møbler og Interiør, for eksempel Nille, JYSK eller Kid Interiør. Du kan kanskje finne produktet du leter etter til den laveste prisen der. I tillegg til kampanjer fra kundeaviser kan du også spare penger hos IKEA med en rabattkode. Sjekk nettsiden til IKEA for å finne informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar om IKEA

Finnes det en IKEA butikk i Åsane?

Du finner flere IKEA butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en IKEA butikk i Åsane eller nær deg? Vi har samlet alle IKEA adresser i Åsane. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Åsane for å finne den nærmeste IKEA butikken. Sørg for å sjekke IKEA butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er IKEA i Åsane åpen akkurat nå?

IKEA butikken i Åsane har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Åsane filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på IKEA i Åsane?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 04-12-2023 til 10-12-2023 er gyldige i IKEA-butikken din i Åsane. De beste tilbudene på IKEA Åsane er: Vinterfint kakeform, blomstermønster beige, Vinterfint kubbelys uten duft, hvit, 14 cm og Krypkornell putetrekk, bladmønster/flerfarget, lys, 50x50 cm.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til IKEA i Åsane?

Du kan enkelt sjekke IKEA åpningstider i Åsane ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din IKEA butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste IKEA i Åsane?

IKEA har alltid interessante tilbud, som Vinterfint kakeform, blomstermønster beige, Vinterfint kubbelys uten duft, hvit, 14 cm og Krypkornell putetrekk, bladmønster/flerfarget, lys, 50x50 cm, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på IKEA i Åsane. Dessverre er det ikke alltid en IKEA butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Åsane.
Hvis det ikke finnes IKEA i Åsane, kan du søke på lignende butikker i Møbler og Interiør kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til IKEA på søndag?

Åpningstidene til IKEA i Åsane vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om IKEA butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til IKEA i tider som jul og nyttår?

IKEA er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til IKEA variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til IKEA for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer IKEA i Åsane?

Vi forstår at du ønsker å motta din IKEA bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt IKEA er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid IKEA nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 04-12-2023 til 10-12-2023, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...

IKEA kampanjer

🛍️ IKEA kundeaviser: 0
🆕 Nye tilbud: 1914
🏷️ Kategori: Møbler og Interiør
🕰️ Siste oppdatering av kundeavisen: 05/05/2023
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen