10 IKEA Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en IKEA butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 10 IKEA filialer i Norge.

8 Byer

Populære byer i Norge som har en IKEA filial

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

IKEA adresser og åpningstider

Se alle IKEA adresser og de tilsvarende åpningstidene til IKEA i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om IKEA i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste IKEA kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om IKEA i din by eller område, kan vi også henvise til IKEA nettsiden.

Spørsmål og svar om IKEA

Finnes det en IKEA butikk i Bergen?

Du finner flere IKEA butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en IKEA butikk i Bergen eller nær deg? Vi har samlet alle IKEA adresser i Bergen. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Bergen for å finne den nærmeste IKEA butikken. Sørg for å sjekke IKEA butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er IKEA i Bergen åpen akkurat nå?

IKEA butikken i Bergen har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Bergen filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på IKEA i Bergen?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 04-12-2023 til 10-12-2023 er gyldige i IKEA-butikken din i Bergen. De beste tilbudene på IKEA Bergen er: Vinterfint kakeform, blomstermønster beige, Vinterfint kubbelys uten duft, hvit, 14 cm og Krypkornell putetrekk, bladmønster/flerfarget, lys, 50x50 cm.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til IKEA i Bergen?

Du kan enkelt sjekke IKEA åpningstider i Bergen ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din IKEA butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste IKEA i Bergen?

IKEA har alltid interessante tilbud, som Vinterfint kakeform, blomstermønster beige, Vinterfint kubbelys uten duft, hvit, 14 cm og Krypkornell putetrekk, bladmønster/flerfarget, lys, 50x50 cm, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på IKEA i Bergen. Dessverre er det ikke alltid en IKEA butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Bergen.
Hvis det ikke finnes IKEA i Bergen, kan du søke på lignende butikker i Møbler og Interiør kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til IKEA på søndag?

Åpningstidene til IKEA i Bergen vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om IKEA butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til IKEA i tider som jul og nyttår?

IKEA er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til IKEA variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til IKEA for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer IKEA i Bergen?

Vi forstår at du ønsker å motta din IKEA bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt IKEA er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid IKEA nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 04-12-2023 til 10-12-2023, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen