Kundeaviser fra Møbelringen

Siste oppdatering av kundeavisen: 25.06.2022

Møbelringen Kundeavis

Gyldig: 26 jun. til 6 aug.

Denne Møbelringen Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 38 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Møbelringen og gjør en kupp hos Møbelringen.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 51.247 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 39.527 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Møbelringen kundeavis og tilbud

Møbelringen er en typisk lokal møbelspesialist som tilbyr kvalitetsmøbler til det norske folk. Siden stifitingen har de vokst til over 60 medlemseide filialer godt spredt over by og bygda i hele landet. I Møbelringen kundeavis finner du et overflod av kampanjer og tilbud på fantastiske merker og alle typer budsjetter. Foruten kundeaviser, finner du års magasiner og et utvalg kataloger fra ulike møbelleverandører å velge mellom. Er du ute etter et spesifikt merke? Det store utvalget av varer hos Møbelringen byr på mange valgmuligheter!


Hvilken type produkter kan jeg finne på tilbud i en Møbelringen butikk?

Ikke bare pynteputer, og ikke bare hagemøbler! Møbelringen har et sortiment som varierer fra sofa, til sjenk eller garderobeskap. Trenger du en ny overmadrass også, eller den perfekte spisestolen som matcher spisebordet ditt? Møbelringens reklameblad har vanligvis ukens tilbud samt et sesong salg og rabatter spesielt for kundeklubben. Tilbudene kan hentes i din lokale butikk, men du kan nå også bestille i Møbelringen sin nettbutikk. Skal du kjøpe en stor eller tung gjenstand, da kan hjemlevering være perfekt for deg! Start din virtuelle handleliste i dag for å gjøre en møbel kupp.


Hva om jeg vil handle på nett, men også prøve produktet først?

Netthandel på Møbelringen er enkelt og praktisk. Hvis du finner et produkt du liker, kan du til og med sjekke i hvilken butikk produktet ditt er utstilt, slik at du kan prøve det på forhånd. Som medlem vil du oppdage enda flere fordeler med ditt egen kundekort. Lave priser er bare en hyggelig bonus, det viktigste plusspunktet er at produktene holder høy kvalitet. Sjekk kundeavisen her på Kundeavisogtilbud.no eller via appen, og ikke gå glipp av nye tilbud eller kuponger til dine favoritter! For mer informasjon om åpningstid til din nærmeste Møbelringen-butikk og for å se om det er søndagsåpent, besøk www.mobelringen.no.