Kundeaviser fra Princess

Siste oppdatering av kundeavisen: 02.05.2022

Princess Kundeavis

Gyldig: 2 mai til 19 jun.

Denne Princess Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 24 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Princess og gjør en kupp hos Princess.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 22.224 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 31.649 personer har brukt denne

Tilbud hos Princess

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Princess kundeavis og tilbud

Princess er en av Norges største aktører innen interiør og hjemmetekstil, og er en landsdekkende kjede med 150 filialer. I hver Princess kundeavis finner du stor bredde av interiørprodukter som lys, pynt, puter og pledd, gardiner, sengetøy – alt du trenger for å skape et levende hjem med særpreg og atmosfære. Har du fått inspirasjon fra dine favoritt interiør kataloger og magasiner? Du finner et stort utvalg av vakre mønstre, farger og teksturer i ukens tilbud, siste utsalg og andre kampanjer som kjører hos Princess. Ved å holde deg oppdatert med kundeavisen kan du gjøre et kupp på ditt favoritt merke.


Hvilke produkter kan jeg finne på tilbud i en Princess-butikk?

Princess driver med netthandel, men du vil sannsynligvis ha en Princess butikk i en by nær deg også. Og, nå er du ikke lenger avhengig av et papir reklameblad! Start din virtuelle handleliste i dag med denne produktserien. Er du ute etter en plissegardin, noe pynteputer eller det perfekte lakenet for din overmadrass? Hvis du ser etter et spesifikt merke eller et høykvalitetsprodukt til en lav pris, er tilbudene varierte og spenner fra egne merkevarer til kjente varemerker som Marius design. Sammenlign den siste Princess brosjyre med andre kundeaviser for å finne den beste prisen på din stil!


Hvordan handler jeg på nett i Princess nettbutikk?

Princess har ikke bare en ryddig og praktisk nettbutikk, de fungerer også godt sammen med sine fysiske butikker. Du kan velge din nærmeste butikk øverst på siden for å se åpningstid, og til og med om det er søndagsåpent. Når du har valgt ditt produkt kan du til og med sjekke lagerstatus i butikk, bestille hjemlevering, eller bestille for å hente lokalt. Bruk kundekortet ditt for enda flere medlemsfordeler, og ikke glem å legge Princess til dine favoritt butikker her på Kundeavisogtilbud.no eller via appen. På denne måten går du aldri glipp av spesialtilbud, kuponger eller kampanjer!