Kundeaviser fra Kitch'n

Siste oppdatering av kundeavisen: 11.04.2022

Kitch'n Kundeavis

Gyldig: 8 mai til 25 jun.

Denne Kitch'n Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 30 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Kitch'n og gjør en kupp hos Kitch'n.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 38.695 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 26.786 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Kitch’n kundeavis og tilbud

Kitch'n er en norsk butikkjede som driver detaljsalg av kjøkkenredskap og -utstyr, serviser, stentøy og bestikk. Med hele 140 filialer i Norge er det alltid kort vei til gode tilbud, inspirasjon og råd. Elsker du å kose deg på sofaen med en god kopp kaffe, eller å invitere vennene dine på en festmiddag? Du finner et stort utvalg av varer i Kitch’n kundeavis som ikke bare er funksjonelle, men også passer til din personlige stil. Lave priser er ikke Kitch’ns prioritet, men kampanjer som ukens tilbud eller årets merkevare salg gir deg fantastiske rabatter på utvalgte kvalitetsprodukter. Hvis du har beundret kjøkkenprodukter i kataloger og magasiner, finner du ditt favoritt merke her.


Hva slags produkter kan jeg finne på tilbud hos Kitch’n?

Kitch’n fokuserer på kjøkken relaterte produkter, men du kan også kalle det en interiør butikk på grunn av det store utvalget av stiler og tilbehør. Enten du er ute etter oppbevaring løsninger, gryter og panner, kjøkkenmaskiner eller vakre glass, her er det noe for enhver smak. Kundeavisen inneholder alltid en tema kampanje samt splitter nye produkter, og tilbudene er tilgjengelige i butikken så vel som på nett. Hvorfor ikke ta en titt på kjøkkenet ditt og starte en handleliste slik at du kan gjøre et kupp fra neste reklameblad?


Kan jeg bestille varer som skal leveres hjem via Kitch’n nettbutikk?

Kitchn’ selger også gjennom netthandel! På internett har du til og med tilgang til spesifikke nettsalg og produkter som ikke er tilgjengelig i fysiske butikker. Du trenger ikke kundekort for å handle på nett, og du får gratis frakt når du har et visst beløp i handlevognen. Hold deg oppdatert på siste kundeaviser og kuponger her på Kundeavisogtilbud.no eller via appen, og ta en titt på www.kitchn.no for å finne Kitch’n sin nettbutikk, åpningstid til din lokale butikk, og for å se om det er søndagsåpent.