Kundeaviser fra Kiwi

Kiwi Kundeavis

Gyldig: 1 okt. til 8 okt.
Trender

Denne Kiwi Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 4 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Kiwi og gjør en kupp hos Kiwi.

Hold meg oppdatert store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Kiwi kundeavisen er online?
Allerede 40.131 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Kiwi kundeavisen er online?
Allerede 46.057 personer har brukt denne

Se Kiwi kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

KIWI kundeavis og tilbud 

KIWI matbutikker er lett gjenkjennelige på sine knallgrønne farger og sterke fokus på helse, miljø, og bærekraft. Hver KIWI kundeavis minner deg om deres fokus på de mest populære produktene til lave priser. Hjemlevering er ikke tilgjengelig ennå, men KIWI har nesten 700 filialer i Norge å velge mellom. Bare velg din by i vår funksjon "byer" for å se ukens tilbud og reklameblad til din lokale KIWI butikk. Er du klar til å lage din KIWI handleliste med de beste tilbudene? Hver kundeavis uke er forskjellig, du vil aldri se et salg som er helt lik som før!

 

Tilbud og kampanjer i KIWI butikker

Med et stort utvalg av varer, vil din KIWI butikk helt sikkert ha din favoritte merke eller produkt! Visste du at Kiwi har de høyeste rabattene på frukt og grønt hvis du er Trumf-kunde? Få et kupp med ekstra bonus på nypakket fisk også, og ikke glem å sjekke de nyeste «First Price» tilbud. Kiwi butikker har ikke bare babypakke kampanjer, du kan også finne en gunstig bind- og tampong avtale i kundeavisen. Vanlige dagligvarer som brød, is og andre favorittvarer er alltid tilgjengelig til en lav pris hvis du sjekker siste brosjyre.

 

KIWI fordeler og bærekraft

Visste du at du kan bruke ditt KIWI-PLUSS eller Trumf kundekort for fantastiske rabatter og kuponger? Netthandel er ikke tilgjengelig ennå, men du kan lagre dine favoritter fra kundeaviser ved å bruke Kundeavisogtilbud.no eller appen. Hvis du ser på KIWI kataloger, finner du også fantastiske oppskrifter for nybegynnere eller erfarne kokker. Nettsiden www.kiwi.no erbjuder til og med mye inspirasjon og nyttige tips til baking, konservering og andre kjøkkenkunnskaper. Sjekk også nettsiden for mer informasjon om KIWI’s pantesystem, miljøvennlige tiltak, og for å sjekke din lokale butikks åpningstid, og om det er søndagsåpent eller ikke!

Din nærmeste Kiwi butikk

Se nye og gjeldende kundeaviser og tilbud fra Kiwi og hold deg oppdatert for å aldri betale mer enn du burde. Kiwi har 617 butikker i Norge med varierende ukentlige konkurransedyktige tilbud. I siste Kiwi Kundeavis finner du tilbud som er gyldige fra 01-10-2023 til 08-10-2023. Denne uken kan du finne 147 produkter med rabatter, og mest sannsynlig til lavest mulig pris. Ikke gå glipp av tilbud som: HVETEMEL 2 KG, Møllerens hvetemel siktet og Tagliatelle! Selvfølgelig tilbyr Kiwi et stort utvalg produkter som for øyeblikket ikke er på salg. Disse kan du se og bestille i nettbutikken, hente på et hentested eller handle i ditt område. Velg ditt nærmeste sted med vår "location finder" i toppmenyen, ved siden av søkefeltet. Du kan også finne mer informasjon som åpningstid til butikken din i Ålesund, Bergen, Drammen eller hvilken som helst annen butikk i Norge på Kiwi nettsiden.

Hvis du ikke finner det du leter etter i Kiwi kundeavisen, sjekk etter tilbud i lignende butikker i samme kategori: Matvarebutikk, for eksempel Coop Extra, Spar eller Europris. Du kan kanskje finne produktet du leter etter til den laveste prisen der. I tillegg til kampanjer fra kundeaviser kan du også spare penger hos Kiwi med en rabattkode. Sjekk nettsiden til Kiwi for å finne informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar om Kiwi

Finnes det en Kiwi butikk i Skollenborg?

Du finner flere Kiwi butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Kiwi butikk i Skollenborg eller nær deg? Vi har samlet alle Kiwi adresser i Skollenborg. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Skollenborg for å finne den nærmeste Kiwi butikken. Sørg for å sjekke Kiwi butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Kiwi i Skollenborg åpen akkurat nå?

Kiwi butikken i Skollenborg har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Skollenborg filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Kiwi i Skollenborg?

Denne ukens tilbud fra Kiwi Kundeavis gyldig fra 01-10-2023 til 08-10-2023 er gyldige i Kiwi-butikken din i Skollenborg. De beste tilbudene på Kiwi Skollenborg er: HVETEMEL 2 KG, Møllerens hvetemel siktet og Tagliatelle.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Kiwi i Skollenborg?

Du kan enkelt sjekke Kiwi åpningstider i Skollenborg ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Kiwi butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Kiwi i Skollenborg?

Kiwi har alltid interessante tilbud, som HVETEMEL 2 KG, Møllerens hvetemel siktet og Tagliatelle, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Kiwi i Skollenborg. Dessverre er det ikke alltid en Kiwi butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Skollenborg.
Hvis det ikke finnes Kiwi i Skollenborg, kan du søke på lignende butikker i Matvarebutikk kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Kiwi på søndag?

Åpningstidene til Kiwi i Skollenborg vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Kiwi butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Kiwi i tider som jul og nyttår?

Kiwi er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Kiwi variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Kiwi for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Kiwi i Skollenborg?

Vi forstår at du ønsker å motta din Kiwi bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Kiwi er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Kiwi nettstedet eller se gjeldende Kiwi Kundeavis, gyldig fra 01-10-2023 til 08-10-2023, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...

Kiwi kampanjer

🛍️ Kiwi kundeaviser: 1
🆕 Nye tilbud: 147
🏷️ Kategori: Matvarebutikk
🕰️ Siste oppdatering av kundeavisen: 01/10/2023
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen