Kundeaviser fra Kiwi

Siste oppdatering av kundeavisen: 16.05.2022

Kiwi Kundeavis

Gyldig: 16 mai til 22 mai

Denne Kiwi Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 4 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Kiwi og gjør en kupp hos Kiwi.

Kiwi Kundeavis

Gyldig: 16 mai til 22 mai

Denne Kiwi Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 3 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Kiwi og gjør en kupp hos Kiwi.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 58.168 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 59.192 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

KIWI kundeavis og tilbud 

KIWI matbutikker er lett gjenkjennelige på sine knallgrønne farger og sterke fokus på helse, miljø, og bærekraft. Hver KIWI kundeavis minner deg om deres fokus på de mest populære produktene til lave priser. Hjemlevering er ikke tilgjengelig ennå, men KIWI har nesten 700 filialer i Norge å velge mellom. Bare velg din by i vår funksjon "byer" for å se ukens tilbud og reklameblad til din lokale KIWI butikk. Er du klar til å lage din KIWI handleliste med de beste tilbudene? Hver kundeavis uke er forskjellig, du vil aldri se et salg som er helt lik som før!

 

Tilbud og kampanjer i KIWI butikker

Med et stort utvalg av varer, vil din KIWI butikk helt sikkert ha din favoritte merke eller produkt! Visste du at Kiwi har de høyeste rabattene på frukt og grønt hvis du er Trumf-kunde? Få et kupp med ekstra bonus på nypakket fisk også, og ikke glem å sjekke de nyeste «First Price» tilbud. Kiwi butikker har ikke bare babypakke kampanjer, du kan også finne en gunstig bind- og tampong avtale i kundeavisen. Vanlige dagligvarer som brød, is og andre favorittvarer er alltid tilgjengelig til en lav pris hvis du sjekker siste brosjyre.

 

KIWI fordeler og bærekraft

Visste du at du kan bruke ditt KIWI-PLUSS eller Trumf kundekort for fantastiske rabatter og kuponger? Netthandel er ikke tilgjengelig ennå, men du kan lagre dine favoritter fra kundeaviser ved å bruke Kundeavisogtilbud.no eller appen. Hvis du ser på KIWI kataloger, finner du også fantastiske oppskrifter for nybegynnere eller erfarne kokker. Nettsiden www.kiwi.no erbjuder til og med mye inspirasjon og nyttige tips til baking, konservering og andre kjøkkenkunnskaper. Sjekk også nettsiden for mer informasjon om KIWI’s pantesystem, miljøvennlige tiltak, og for å sjekke din lokale butikks åpningstid, og om det er søndagsåpent eller ikke!