617 Kiwi Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en Kiwi butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 617 Kiwi filialer i Norge.

340 Byer

Populære byer i Norge som har en Kiwi filial

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Kiwi adresser og åpningstider

Se alle Kiwi adresser og de tilsvarende åpningstidene til Kiwi i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Kiwi i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Kiwi kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Kiwi i din by eller område, kan vi også henvise til Kiwi nettsiden.

Spørsmål og svar om Kiwi

Hvor finner jeg en Kiwi butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Kiwi butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Kiwi butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Kiwi nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Kiwi butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Kiwi filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Kiwi butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Kiwi har butikker i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Kiwi?

Kiwi har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Matvarebutikk har filialer i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Kiwi butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon