Kundeaviser fra Matkroken

Siste oppdatering av kundeavisen: 22.05.2022

Matkroken Kundeavis

Gyldig: 23 mai til 4 jun.

Denne Matkroken Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 12 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Matkroken og gjør en kupp hos Matkroken.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 57.198 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 29.065 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Matkroken kundeavis og tilbud

Leter du etter tradisjonell husmannskost eller rik og sunn turmat for å holde deg i gang? Matkroken, den lille kroken for god og solid mat, ble en del av Coop kjeden det siste tiåret. Alle sine filialer fokuserer ikke bare på byer, men spesielt på landsbygda og salg av typisk norske dagligvarer. De koselige butikkene tilbyr som regel skikkelige lokale kampanjer til lave priser, alt du finner i de ukentlige kundeaviser. Dine handleliste favoritter som ferskt brød, melk, is og blomster er ofte en del av tilbudene i det typiske Matkroken kundeavis.   

 

Hvilke tilbud og kampanjer har Matkroken vanligvis?

Du finner fantastiske rabatter på ditt favoritt merke i ukens tilbudsavis fra Matkroken, som kombineres med det til Coop Marked. Kundeavisen kombinerer tilbud med små og nyttige mattips, for eksempel å flette inn mer frukt og grønt i ditt neste måltid. Husk å sjekke den ‘3 for 2’ brosjyre også, for du kan plukke og mikse dine favoritter og gjøre et kupp! Kjenne igjen det store utvalget av varer fra Matkrokens butikker i magasiner og kataloger fulle av matglede og matlagingskunnskaper på Coop sin nettside. Matkroken tilbyr ikke netthandel eller hjemlevering ennå, men du kan handle online i Coop’s nettbutikk.

 

Kan jeg ha nytte av Coop medlemsfordeler på Matkroken?

Matkroken er nå en del av den større Coop serien, og du kan benytte deg av fantastiske tilbud og kampanjer fra det siste reklameblad med ditt Coop medlem kundekort. Hvorfor ikke laste ned appen, og bruke din personlige kuponger også? Du kan ta en titt på Matkrokens kombinerte nettside med Coop Marked på www.coop.no/coop-marked for tips til konservering av mat, bruk av typiske matrester i en ny og interessant oppskrift, og flere nyttige oppskrifter. Mens du er der, ta en titt på åpningstid til din lokale Matkroken også, og om det er søndagsåpent.