Kundeaviser fra Coop Prix

Siste oppdatering av kundeavisen: 09.01.22

Coop Prix Kundeavis

Gyldig: 16 jan. til 22 jan.

Denne Coop Prix Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 4 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Coop Prix og gjør en kupp hos Coop Prix.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 41.119 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 51.225 personer har brukt denne

Coop Prix kundeavis og tilbud

Coop Prix er en av Coop kjedenes populære butikker, med over 350 filialer fordelt på byer og bygder i Norge. Coop Prix kundeavis tilbyr helt andre tilbud og kampanjer op ulike varer, noen av dem spesielt rettet mot helse og bruk av norskprodusert mat. Coop Prix selv tilbyr ikke netthandel ennå, men Coop-kjeden har nettbutikk og tilbyr til og med hjemlevering til de fleste steder! Sjekk de siste kundeaviser her for å lage din handleliste og gjør et kupp ved ditt neste besøk i en Prix butikk. Oppdag lave priser på favoritt produktene dine!

 

Hva er de beste tilbudene og kampanjene hos Coop Prix?

Visste du at alle barn får gratis frukt mens foreldrene handler? Prix bruker også kampanjen ‘Dobbel-deal’ mye, med Coops beste egen merke produkter som egg, ost, brød og is. Selv om Coop Prix butikkene ikke er store, de har et stort utvalg av dagligvarer. Tilbudene i kundeavisen er like attraktive som de i store matbutikker. Som Coop medlem får du til og med ekstra rabatter på mensprodukter! Mange produkter i Coop magasiner og kataloger finner du i din lokale Coop Prix, så du trenger ikke reise langt. Bruk appen vår for å sjekke det siste reklameblad og ukens tilbud.

 

Coop Prix mattips og kundekort fordeler

Coop Prix tilbyr ikke bare en rekke forskjellige oppskrifter du kan prøve online, de har også nyttige mattips i alle kategorier. Hvorfor ikke snurre middagshjulet for å lære mer om et variert kosthold? For mattips, din lokale åpningstid, og om butikken din er søndagsåpent, besøk www.coop.no/coop-prix. Ditt coop kundekort vil gi deg ulike fordeler som bonus på frukt og grønt og spesielle medlemsfordeler. Fortsett å sjekke siste brosjyre på Kundeavisogtilbud.no eller i appen for å se etter nytt salg og rabatter!