Kundeaviser fra Joker

Siste oppdatering av kundeavisen: 23.05.2022

Joker Kundeavis

Gyldig: 24 mai til 28 mai

Denne Joker Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 3 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Joker og gjør en kupp hos Joker.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 57.162 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 36.414 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Joker kundeavis og tilbud

Joker er ikke den største matbutikken i Norge, og den har kanskje ikke en veldig stor supermarked midt i byen. Men Joker er kjent for lokal, vennlig service og spesialtilbud i utkanten av byer og mindre tettsteder og bygdas. I Joker kundeavisen finner du alle dagligvarer du trenger og mer til. Fordi butikkene er så lokale, kan du til og med finne noen produkter og kampanjer som store supermarkeder ikke har! Joker’s nettbutikk er enkel å bruke og noen filialer tilbyr til og med hjemlevering. Ved å sjekke ukens reklameblad kan du enkelt finne et merke som du liker til en lav pris.

 

Lokale tilbud fra din Joker butikk

Kundeaviser fra Joker inkluderer alltid ‘ukens joker’, som kan være hva som helst. Blomster, brød, iskrem, og mange flere varer fra et overraskende stort utvalg av produkter. Er du medlem av Trumf? Da er du kvalifisert for 5% ekstra bonus når du handler dagligvarer i Joker butikker! Ved å prise ned mat som kommer til å gå ut på dato, forhindrer Jokeren til og med matsvinn, og du får enda mer rabatter. Gjør et kupp ved å sjekke siste brosjyre på nettsiden vår og klargjør din handleliste hjemme! Tilbudene gjelder ofte bare 5 dager, så er det lurt å sjekke Joker sin kataloger ofte.

 

Joker åpningstider og inspirasjon

En lokal butikk vil automatisk gi lokal inspirasjon som passer ditt område. Sjekk Jokers magasiner for fantastiske oppskrifter, og delta i oppskriftskonkurransen med månedens frukt eller grønnsak for å vinne priser! Salg av friske blomster kan også påregnes gjennom netthandel og i butikk, bare sørg for å sjekke kundeavisen på Kundeavisogtilbud.no eller i appen for eventuelle nye kuponger. Du trenger ikke ta med ditt kundekort hvis du er trumf medlem, men det er lurt å sjekke www.joker.no for åpningstid for butikken din og se om det er søndagsåpent.