Kundeaviser fra Storcash

Siste oppdatering av kundeavisen: 09.05.2022

Storcash Kundeavis

Gyldig: 9 mai til 11 jun.

Denne Storcash Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 18 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Storcash og gjør en kupp hos Storcash.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 44.204 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 33.481 personer har brukt denne

Tilbud hos Storcash

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Storcash kundeavis og tilbud

Storcash er Norges største cash og carry grossist for proffmarkedet som i dag har ni filialer spredd utover flere byer, fra Trondheim til Kristiansand. Med rundt 150 engasjerte medarbeidere sørger de for at Storcash kundeavis er full av matvarer til kunder innen blant annet restaurant- og take-away bransjen, kafé, kantine, catering, og dagligvarer.

For å nyte tilbudene hos Storcash må du være registrert med en bedrift, organisasjon, lag eller forening. I kundeavisen finner du ukens beste tilbud, nye kampanjer, og muligheten å bli medlem og få ‘Alltid! kupp’ rabatter.

 

Hvilke produkter kan jeg kjøpe på tilbud hos Storcash?

Storcash driver ikke med netthandel og har ikke en nettbutikk ennå, men du finner et stort utvalg av varer i deres kataloger og magasiner. Når du besøker butikken med din handleliste, er det lett å plukke akkurat det merke eller type som du leter etter. Du finner mange ingredienser i Storcash sin brosjyre, som hvetemel for å lage brød, fløte for hjemmelaget is, og til og med bestikk, esker og kartonger til servering og salg av ferskvarer. Og hvis du lager mat, da må du vaske mye også! I Storcash reklameblad finner du lave priser på alt du trenger for rengjøring.

 

Hva er fordelene ved å bli Storcash Alltid! medlem?

Visste du at Storcash har bransjens beste bonusprogram? Og i tillegg får du alltid samme lave pris på små og store volum. Med ditt Alltid! kundekort får du ekstra kuponger og bonus på ditt favoritt varer som allerede har gunstige priser. Du trenger bare dine oppskrifter, så kan du stole på Storcash når det gjelder ingredienser! Sjekk de siste kundeaviser her på Kundeavisogtilbud.no eller i appen, og du kan besøke www.storcash.no for å se din lokale butikkens åpningstid. Obs! Storcash butikker er vanligvis ikke søndagsåpent.