Kundeaviser fra H&M

Siste oppdatering av kundeavisen: 02.03.2022

Ingen kundeavis akkurat nå

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 55.681 personer har brukt denne

Tilbud hos H&M

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

H&M kundeavis og tilbud

H&M har et bredt sortiment som er delt opp i et antall konsepter for dame, herre, ungdom, barn og kosmetikk. Bedriftens kleskolleksjoner skapes av egne designere og mønstermakere. Du vil sannsynligvis ikke ha kommet over en H&M kundeavis på papir, men tilbudene er absolutt der ute! Du finner både ukens tilbud og lokale salg i en av dine lokale H&M filialer, og selvfølgelig finner du kampanjer via netthandel og kundeavisen på nett. Trenger du en ny T skjorte, hettejakke, eller noen jeans? Start din handleliste her på Kundeavisogtilbud.no og lagre din favoritt H&M produkter.

 

Hvilken type tilbud kommer jeg over hos H&M?

H&M er kjent for et variert utvalg av klær i flere ulike stiler, til relativt lave priser og med et stort utvalg av varer. Men det stopper ikke der! H&M butikker selger også en rekke av hjemme- og interiørprodukter av eget merke, presentert i deres kataloger og magasiner. Nettbutikken har en hendig oversikt over de ulike produkt kategoriene og til og med en ekstra 'salg' side hvor du kan gjøre et kupp. Vil du heller handle i en fysisk butikk, finner du mest sannsynlig en H&M i din nærmeste by. Finn rabatter på produkter for hele familien!

 

Kan jeg bli medlem av H&M klubben?

Ja, du kan absolutt bli medlem! Som medlem har du mulighet til å se alle dine kjøp i butikk og online under Min konto, etter at du har skannet din medlems-ID eller kundekort. Alle dine kjøp i butikk og på nett blir belønnet med poeng. For siste reklameblad, kuponger og favorittstilene dine, hold deg oppdatert med H&M via Kundeavisogtilbud.no eller appen! Du kan legge H&M til dine favoritter her, og ta en titt på www.hm.com/no for åpningstid for din nærmeste butikk og om det er søndagsåpent.