2 Illums Bolighus Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en Illums Bolighus butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 2 Illums Bolighus filialer i Norge.

2 Byer

Det er for øyeblikket ingen Illums Bolighus butikker i en by med bokstaven h.

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Illums Bolighus adresser og åpningstider

Se alle Illums Bolighus adresser og de tilsvarende åpningstidene til Illums Bolighus i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Illums Bolighus i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Illums Bolighus kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Illums Bolighus i din by eller område, kan vi også henvise til Illums Bolighus nettsiden.

Spørsmål og svar om Illums Bolighus

Hvor finner jeg en Illums Bolighus butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Illums Bolighus butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Illums Bolighus butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Illums Bolighus nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Illums Bolighus butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Illums Bolighus filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Illums Bolighus butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Illums Bolighus har butikker i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Illums Bolighus?

Illums Bolighus har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Kjøkken og Bad har filialer i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Illums Bolighus butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen