Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Illums Bolighus adresser og åpningstider i Bergen

Her finner du alle Illums Bolighus adresser og tilsvarende åpningstider til Illums Bolighus i Bergen. Nå kan du alltid sjekke om Illums Bolighus nær deg er åpen i Bergen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den nyeste Illums Bolighus kundeavisen i Bergen og aktuelle tilbud, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Illums Bolighus i Bergen eller i nærheten, kan vi også henvise deg til Illums Bolighus nettsiden.

Spørsmål og svar om Illums Bolighus

Hvor finner jeg en Illums Bolighus butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Illums Bolighus butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Illums Bolighus butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Illums Bolighus nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Illums Bolighus butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Illums Bolighus filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Illums Bolighus butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Illums Bolighus har butikker i for eksempel Bergen, Oslo og By 3.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Illums Bolighus?

Illums Bolighus har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Kjøkken og Bad har filialer i for eksempel Bergen, Oslo og By 3. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Illums Bolighus butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen