Se Illums Bolighus kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Illums Bolighus Kundeavis & Tilbud

Illums Bolighus er en eksklusiv møbel- og interiørbutikk som har eksistert siden 1925. Illums bolighus kundeavis gir kundene muligheten til å skaffe seg elegante og stilige møbler og interiørvarer til gode priser.

Nettsiden til Illums Bolighus, kundeavisogtilbud.no, gir kundene enkel tilgang til deres produkter. Her kan man handle på nettet og dra nytte av deres salg og kampanjer. Nettsiden gir også informasjon om våre butikker, åpningstider og arrangementer. Kundene kan også kontakte vår kundeservice dersom de har spørsmål om produktene eller bestillingene sine. For mer informasjon sjekk ut Illums Bolighus kundeavis eller stikk innom nettsiden vår www.illumsbolighus.com

 

Hva Slags Produkter Selger Illums Bolighus?

Illums Bolighus selger et bredt utvalg av møbler og interiørvarer fra noen av verdens mest anerkjente merker. Vi har et stort utvalg av sofagrupper, spisestuemøbler, senger, lamper, tepper og mye mer. Vi tilbyr også et bredt utvalg av designobjekter og tilbehør som pynter opp ethvert hjem. Produktene er av høy kvalitet og representerer det beste innen skandinavisk design.

 

 

 

Hvordan Bruker Jeg Nettsiden Til Illums Bolighus?

Illums Bolighus har flere butikker i Norge og er kjent for sitt eksklusive utvalg av møbler og interiørvarer. Kundene kan få nytte av vare salg og kampanjer i butikkene, samt kundeavisen vår og tilbudene på nettet. Våre dyktige ansatte kan hjelpe kundene med å finne de perfekte møblene og interiørvarer for sitt hjem.

Illums Bolighus er det perfekte valget for de som ønsker å oppgradere hjemmet sitt med eksklusive og stilige møbler og interiørvarer. Illums bolighus kundeavis gir kundene muligheten til å skaffe seg våre produkter til gode priser, og vår nettside og butikker gir enkel tilgang til våre produkter og tjenester. Sjekk ut åpningstidene våre i tilfelle vi har søndagsåpent eller sjekk ut nettsiden vår www.illumsbolighus.com for enda mer informasjon.

 

Din nærmeste Illums Bolighus butikk

Se nye og gjeldende kundeaviser og tilbud fra Illums Bolighus og hold deg oppdatert for å aldri betale mer enn du burde. Illums Bolighus har 2 butikker i Norge med varierende ukentlige konkurransedyktige tilbud. I siste kundeavis finner du tilbud som er gyldige fra 02-10-2023 til 08-10-2023. Denne uken kan du finne 0 produkter med rabatter, og mest sannsynlig til lavest mulig pris. Ikke gå glipp av tilbud som: Woodstory urban spisebord, Vinny stol m/sving og Axe dusjsåpe! Selvfølgelig tilbyr Illums Bolighus et stort utvalg produkter som for øyeblikket ikke er på salg. Disse kan du se og bestille i nettbutikken, hente på et hentested eller handle i ditt område. Velg ditt nærmeste sted med vår "location finder" i toppmenyen, ved siden av søkefeltet. Du kan også finne mer informasjon som åpningstid til butikken din i Ålesund, Bergen, Drammen eller hvilken som helst annen butikk i Norge på Illums Bolighus nettsiden.

Hvis du ikke finner det du leter etter i Illums Bolighus kundeavisen, sjekk etter tilbud i lignende butikker i samme kategori: Kjøkken og Bad, for eksempel Rusta, Princess eller Jernia. Du kan kanskje finne produktet du leter etter til den laveste prisen der. I tillegg til kampanjer fra kundeaviser kan du også spare penger hos Illums Bolighus med en rabattkode. Sjekk nettsiden til Illums Bolighus for å finne informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar om Illums Bolighus

Finnes det en Illums Bolighus butikk i Bergen?

Du finner flere Illums Bolighus butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Illums Bolighus butikk i Bergen eller nær deg? Vi har samlet alle Illums Bolighus adresser i Bergen. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Bergen for å finne den nærmeste Illums Bolighus butikken. Sørg for å sjekke Illums Bolighus butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Illums Bolighus i Bergen åpen akkurat nå?

Illums Bolighus butikken i Bergen har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Bergen filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Illums Bolighus i Bergen?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 02-10-2023 til 08-10-2023 er gyldige i Illums Bolighus-butikken din i Bergen. De beste tilbudene på Illums Bolighus Bergen er: Woodstory urban spisebord, Vinny stol m/sving og Axe dusjsåpe.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Illums Bolighus i Bergen?

Du kan enkelt sjekke Illums Bolighus åpningstider i Bergen ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Illums Bolighus butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Illums Bolighus i Bergen?

Illums Bolighus har alltid interessante tilbud, som Woodstory urban spisebord, Vinny stol m/sving og Axe dusjsåpe, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Illums Bolighus i Bergen. Dessverre er det ikke alltid en Illums Bolighus butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Bergen.
Hvis det ikke finnes Illums Bolighus i Bergen, kan du søke på lignende butikker i Kjøkken og Bad kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Illums Bolighus på søndag?

Åpningstidene til Illums Bolighus i Bergen vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Illums Bolighus butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Illums Bolighus i tider som jul og nyttår?

Illums Bolighus er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Illums Bolighus variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Illums Bolighus for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Illums Bolighus i Bergen?

Vi forstår at du ønsker å motta din Illums Bolighus bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Illums Bolighus er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Illums Bolighus nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 02-10-2023 til 08-10-2023, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...

Illums Bolighus kampanjer

🛍️ Illums Bolighus kundeaviser: 0
🆕 Nye tilbud: 0
🏷️ Kategori: Kjøkken og Bad
🕰️ Siste oppdatering av kundeavisen: 15/06/2023
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen