28 Lekia Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en Lekia butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 28 Lekia filialer i Norge.

25 Byer
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Lekia adresser og åpningstider

Se alle Lekia adresser og de tilsvarende åpningstidene til Lekia i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Lekia i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Lekia kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Lekia i din by eller område, kan vi også henvise til Lekia nettsiden.

Spørsmål og svar om Lekia

Hvor finner jeg en Lekia butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Lekia butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Lekia butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Lekia nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Lekia butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Lekia filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Lekia butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Lekia har butikker i for eksempel Drøbak, By 2 og By 3.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Lekia?

Lekia har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Leker har filialer i for eksempel Drøbak, By 2 og By 3. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Lekia butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen