Kundeaviser fra Lekia

Ingen kundeavis akkurat nå store-logo

Vil du få et varsel når den nyeste Lekia kundeavisen er online?
Allerede 49.927 personer har brukt denne

Se Lekia kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Din nærmeste Lekia butikk

Se nye og gjeldende kundeaviser og tilbud fra Lekia og hold deg oppdatert for å aldri betale mer enn du burde. Lekia har 28 butikker i Norge med varierende ukentlige konkurransedyktige tilbud. I siste kundeavis finner du tilbud som er gyldige fra 25-09-2023 til 01-10-2023. Denne uken kan du finne 0 produkter med rabatter, og mest sannsynlig til lavest mulig pris. Ikke gå glipp av tilbud som: tilbud 1, tilbud 2 og tilbud 3! Selvfølgelig tilbyr Lekia et stort utvalg produkter som for øyeblikket ikke er på salg. Disse kan du se og bestille i nettbutikken, hente på et hentested eller handle i ditt område. Velg ditt nærmeste sted med vår "location finder" i toppmenyen, ved siden av søkefeltet. Du kan også finne mer informasjon som åpningstid til butikken din i Oslo, Tønsberg, Åkrehamn eller hvilken som helst annen butikk i Norge på Lekia nettsiden.

Hvis du ikke finner det du leter etter i Lekia kundeavisen, sjekk etter tilbud i lignende butikker i samme kategori: Leker, for eksempel Extra Leker, Lego eller Playmobil. Du kan kanskje finne produktet du leter etter til den laveste prisen der. I tillegg til kampanjer fra kundeaviser kan du også spare penger hos Lekia med en rabattkode. Sjekk nettsiden til Lekia for å finne informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar om Lekia

Finnes det en Lekia butikk i Vinterbro?

Du finner flere Lekia butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Lekia butikk i Vinterbro eller nær deg? Vi har samlet alle Lekia adresser i Vinterbro. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Vinterbro for å finne den nærmeste Lekia butikken. Sørg for å sjekke Lekia butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Lekia i Vinterbro åpen akkurat nå?

Lekia butikken i Vinterbro har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Vinterbro filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Lekia i Vinterbro?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 25-09-2023 til 01-10-2023 er gyldige i Lekia-butikken din i Vinterbro. De beste tilbudene på Lekia Vinterbro er: tilbud 1, tilbud 2 og tilbud 3.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lekia i Vinterbro?

Du kan enkelt sjekke Lekia åpningstider i Vinterbro ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Lekia butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Lekia i Vinterbro?

Lekia har alltid interessante tilbud, som tilbud 1, tilbud 2 og tilbud 3, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Lekia i Vinterbro. Dessverre er det ikke alltid en Lekia butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Vinterbro.
Hvis det ikke finnes Lekia i Vinterbro, kan du søke på lignende butikker i Leker kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lekia på søndag?

Åpningstidene til Lekia i Vinterbro vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Lekia butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lekia i tider som jul og nyttår?

Lekia er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Lekia variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Lekia for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Lekia i Vinterbro?

Vi forstår at du ønsker å motta din Lekia bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Lekia er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Lekia nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 25-09-2023 til 01-10-2023, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...

Lekia kampanjer

🛍️ Lekia kundeaviser: 0
🆕 Nye tilbud: 0
🏷️ Kategori: Leker
🕰️ Siste oppdatering av kundeavisen: 25/08/2022