Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Lekia adresser og åpningstider i Fagernes

Her finner du alle Lekia adresser og tilsvarende åpningstider til Lekia i Fagernes. Nå kan du alltid sjekke om Lekia nær deg er åpen i Fagernes, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den nyeste Lekia kundeavisen i Fagernes og aktuelle tilbud, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Lekia i Fagernes eller i nærheten, kan vi også henvise deg til Lekia nettsiden.

Spørsmål og svar om Lekia

Finnes det en Lekia butikk i Fagernes?

Du finner flere Lekia butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Lekia butikk i Fagernes eller nær deg? Vi har samlet alle Lekia adresser i Fagernes. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Fagernes for å finne den nærmeste Lekia butikken. Sørg for å sjekke Lekia butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Lekia i Fagernes åpen akkurat nå?

Lekia butikken i Fagernes har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Fagernes filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Lekia i Fagernes?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 26-02-2024 til 03-03-2024 er gyldige i Lekia-butikken din i Fagernes. De beste tilbudene på Lekia Fagernes er: tilbud 1, tilbud 2 og tilbud 3.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lekia i Fagernes?

Du kan enkelt sjekke Lekia åpningstider i Fagernes ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Lekia butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Lekia i Fagernes?

Lekia har alltid interessante tilbud, som tilbud 1, tilbud 2 og tilbud 3, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Lekia i Fagernes. Dessverre er det ikke alltid en Lekia butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Fagernes.
Hvis det ikke finnes Lekia i Fagernes, kan du søke på lignende butikker i Leker kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lekia på søndag?

Åpningstidene til Lekia i Fagernes vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Lekia butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lekia i tider som jul og nyttår?

Lekia er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Lekia variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Lekia for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Lekia i Fagernes?

Vi forstår at du ønsker å motta din Lekia bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Lekia er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Lekia nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 26-02-2024 til 03-03-2024, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen