28 Lekia Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en Lekia butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 28 Lekia filialer i Norge.

25 Byer

Populære byer i Norge som har en Lekia filial

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Lekia adresser og åpningstider

Se alle Lekia adresser og de tilsvarende åpningstidene til Lekia i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Lekia i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Lekia kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Lekia i din by eller område, kan vi også henvise til Lekia nettsiden.

Spørsmål og svar om Lekia

Finnes det en Lekia butikk i Porsgrunn?

Du finner flere Lekia butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Lekia butikk i Porsgrunn eller nær deg? Vi har samlet alle Lekia adresser i Porsgrunn. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Porsgrunn for å finne den nærmeste Lekia butikken. Sørg for å sjekke Lekia butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Lekia i Porsgrunn åpen akkurat nå?

Lekia butikken i Porsgrunn har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Porsgrunn filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Lekia i Porsgrunn?

Denne ukens tilbud fra Lekia Kundeavis gyldig fra 22-11-2023 til 03-12-2023 er gyldige i Lekia-butikken din i Porsgrunn. De beste tilbudene på Lekia Porsgrunn er: Lego city ski- og klatresenter 60366, Lissi tisse og drikke dukke og SLUSH PUPPIE MAKER KOPP OG SIRUP Kirsebærsmak..

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lekia i Porsgrunn?

Du kan enkelt sjekke Lekia åpningstider i Porsgrunn ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Lekia butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Lekia i Porsgrunn?

Lekia har alltid interessante tilbud, som Lego city ski- og klatresenter 60366, Lissi tisse og drikke dukke og SLUSH PUPPIE MAKER KOPP OG SIRUP Kirsebærsmak., så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Lekia i Porsgrunn. Dessverre er det ikke alltid en Lekia butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Porsgrunn.
Hvis det ikke finnes Lekia i Porsgrunn, kan du søke på lignende butikker i Leker kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lekia på søndag?

Åpningstidene til Lekia i Porsgrunn vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Lekia butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lekia i tider som jul og nyttår?

Lekia er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Lekia variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Lekia for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Lekia i Porsgrunn?

Vi forstår at du ønsker å motta din Lekia bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Lekia er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Lekia nettstedet eller se gjeldende Lekia Kundeavis, gyldig fra 22-11-2023 til 03-12-2023, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen