Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Lekia adresser og åpningstider i Aksdal

Her finner du alle Lekia adresser og tilsvarende åpningstider til Lekia i Aksdal. Nå kan du alltid sjekke om Lekia nær deg er åpen i Aksdal, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den nyeste Lekia kundeavisen i Aksdal og aktuelle tilbud, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Lekia i Aksdal eller i nærheten, kan vi også henvise deg til Lekia nettsiden.

Spørsmål og svar om Lekia

Finnes det en Lekia butikk i Aksdal?

Du finner flere Lekia butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Lekia butikk i Aksdal eller nær deg? Vi har samlet alle Lekia adresser i Aksdal. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Aksdal for å finne den nærmeste Lekia butikken. Sørg for å sjekke Lekia butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Lekia i Aksdal åpen akkurat nå?

Lekia butikken i Aksdal har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Aksdal filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Lekia i Aksdal?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 26-02-2024 til 03-03-2024 er gyldige i Lekia-butikken din i Aksdal. De beste tilbudene på Lekia Aksdal er: tilbud 1, tilbud 2 og tilbud 3.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lekia i Aksdal?

Du kan enkelt sjekke Lekia åpningstider i Aksdal ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Lekia butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Lekia i Aksdal?

Lekia har alltid interessante tilbud, som tilbud 1, tilbud 2 og tilbud 3, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Lekia i Aksdal. Dessverre er det ikke alltid en Lekia butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Aksdal.
Hvis det ikke finnes Lekia i Aksdal, kan du søke på lignende butikker i Leker kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lekia på søndag?

Åpningstidene til Lekia i Aksdal vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Lekia butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lekia i tider som jul og nyttår?

Lekia er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Lekia variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Lekia for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Lekia i Aksdal?

Vi forstår at du ønsker å motta din Lekia bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Lekia er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Lekia nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 26-02-2024 til 03-03-2024, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen