Kundeaviser fra Life

Siste oppdatering av kundeavisen: 28.02.2022

Ingen kundeavis akkurat nå

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 23.071 personer har brukt denne

Tilbud hos Life

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Life kundeavis og tilbud

Life er Nordens ledende livsstil- og helsekostkjede, med vellykket netthandel som fortsetter å vokse og omtrent 300 filialer i byer og bygda i Norge, Sverige og Finland. Leter du etter naturlig hudpleie, kosttilskudd, plantebaserte naturmidler og helsebringende matvarer for et bedre og mer balansert liv, da finner du alt som trengs i Life kundeavis. Alle butikkene har hjelpsom kundeservice som hjelper deg med å finne tilbudene du leter etter, enten du er på utkikk etter et spesifikt merke eller har noen produkter på din handleliste din som du vil vete mer om. Ikke gå glipp av ukens tilbud og gjør et kupp for en sunn livsstil!

 

Hvilke produkter har Life vanligvis på tilbud?

Fantasien din setter grenser når det gjelder Life! Enten du er interessert i kosttilskudd, en personlig infrarød sauna, eller til og med varme tøfler, finner du en rekke kampanjer hos Life. Uansett når på året tilbyr Life brosjyre og reklameblad alltid salg av ulike gaver og inspirasjon å overraske dine venner eller familie med noe unikt. Hva med spesielle brød og bake ingredienser, en babypakke av god kvalitet eller førsteklasses sunne snacks til lave priser? Med et stort utvalg av varer finner du garantert det du trenger i Life kundeavisen.


Kan jeg bestille produkter fra Life på nett og hente dem i butikken?

Har du valgt produkter i nettbutikken, kan du velge om du vil hente dem i butikken eller om du heller vil ha hjemlevering. Du kan også bli medlem av LifeClub, deretter kan du bruke ditt kundekort til spesielle medlemsfordeler, rabatter og bonuspoeng. Sørg for å legge til din nærmeste Life butikk i dine favoritter i appen, og gå inn på www.life.no for å sjekke åpningstid og om det er søndagsåpent. Hold øye med de siste kundeaviser for nye kuponger og sunne oppskrifter du kan prøve ut.