Kundeaviser fra Lindex

Siste oppdatering av kundeavisen: 11.05.2022

Lindex Kundeavis

Gyldig: 11 mai til 11 jul.

Denne Lindex Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 46 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Lindex og gjør en kupp hos Lindex.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 22.353 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 53.763 personer har brukt denne

Tilbud hos Lindex

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Lindex kundeavis og tilbud

Lindex er en suksessrik motekjede med rask internasjonal ekspansjon og salgsvekst. I tillegg til salg i butikk tilbyr Lindex også sitt motesortiment via netthandel i 28 land! Det store utvalget av varer inkluderer flere ulike konsepter innen dameklær, undertøy, barneklær og kosmetikk. Du vil ikke finne en papir Lindex kundeavis i postboksen din, i stedet kan du finne nye rabatter og kampanjer på nettet og Lindex fillialer i din nærmeste by. Finn Lindex blant de mest populære stilene i dine favoritt magasiner, kataloger og kundeaviser via Kundeavisogtilbud.no!

 

Hva slags kampanjer annonserer Lindex vanligvis?

Lindex tilbyr ulike typer kampanjer i kundeavisen, som 3 for 2 tilbud, plukk og miks salg, skjønnhetstilbud på ditt favoritt merke av sminke eller hudpleie, og nettbutikk kupp. Leter du etter en ny kjole eller dress for en spesiell anledning, eller har du rett og slett en avslappet t-skjorte, jeans eller hettejakke på din handleliste? Ved å holde deg oppdatert med siste tilbudsavis kan du få en lav pris på god kvalitet i hver som helst Lindex butikk. Her på Kundeavisogtilbud.no kan du sammenligne ulike varer og reklameblad ved å lagre dem i dine favoritter!

 

Kan jeg bli medlem av Lindex familien for ekstra fordeler?

Hvis du vil holde deg oppdatert med Lindex tilbudene og aldri gå glipp av nye rabatter, kuponger eller brosjyre, bør du bli medlem! Det koster ingenting å bli med i lojalitetsprogrammet, og du får forhåndstilgang til unike kampanjer og sesongsalg med ditt kundekort. Du får også poeng når du handler, enten i butikk eller på nett. For mer informasjon, ta en titt på www.lindex.com/no. Legg Lindex til dine favoritter her på Kundeavisogtilbud.no eller via appen og sørg for å sjekke åpningstiden til din lokale butikk, og om det er søndagsåpent.