0 Zalando Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en Zalando butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 0 Zalando filialer i Norge.

0 Byer

Det er for øyeblikket ingen Zalando butikker i en by med bokstaven r.

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Zalando adresser og åpningstider

Se alle Zalando adresser og de tilsvarende åpningstidene til Zalando i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Zalando i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Zalando kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Zalando i din by eller område, kan vi også henvise til Zalando nettsiden.

Spørsmål og svar om Zalando

Hvor finner jeg en Zalando butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Zalando butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Zalando butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Zalando nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Zalando butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Zalando filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Zalando butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Zalando har butikker i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Zalando?

Zalando har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Klær og Sko har filialer i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Zalando butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen