Se BR Leker kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Din nærmeste BR Leker butikk

Se nye og gjeldende kundeaviser og tilbud fra BR Leker og hold deg oppdatert for å aldri betale mer enn du burde. BR Leker har 41 butikker i Norge med varierende ukentlige konkurransedyktige tilbud. I siste kundeavis finner du tilbud som er gyldige fra 02-10-2023 til 08-10-2023. Denne uken kan du finne 0 produkter med rabatter, og mest sannsynlig til lavest mulig pris. Ikke gå glipp av tilbud som: tilbud 1, tilbud 2 og tilbud 3! Selvfølgelig tilbyr BR Leker et stort utvalg produkter som for øyeblikket ikke er på salg. Disse kan du se og bestille i nettbutikken, hente på et hentested eller handle i ditt område. Velg ditt nærmeste sted med vår "location finder" i toppmenyen, ved siden av søkefeltet. Du kan også finne mer informasjon som åpningstid til butikken din i Ålesund, Bergen, Haugesund eller hvilken som helst annen butikk i Norge på BR Leker nettsiden.

Hvis du ikke finner det du leter etter i BR Leker kundeavisen, sjekk etter tilbud i lignende butikker i samme kategori: Baby og Barn, for eksempel Barnas Hus, Ringo eller Jollyroom. Du kan kanskje finne produktet du leter etter til den laveste prisen der. I tillegg til kampanjer fra kundeaviser kan du også spare penger hos BR Leker med en rabattkode. Sjekk nettsiden til BR Leker for å finne informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar om BR Leker

Hvor finner jeg en BR Leker butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle BR Leker butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle BR Leker butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en BR Leker nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste BR Leker butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste BR Leker filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle BR Leker butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. BR Leker har butikker i for eksempel Porsgrunn, By 2 og By 3.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har BR Leker?

BR Leker har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Baby og Barn har filialer i for eksempel Porsgrunn, By 2 og By 3. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste BR Leker butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon

BR Leker kampanjer

🛍️ BR Leker kundeaviser: 0
🆕 Nye tilbud: 0
🏷️ Kategori: Baby og Barn
🕰️ Siste oppdatering av kundeavisen: 03/04/2023
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen