Kundeaviser fra Elkjøp

Siste oppdatering av kundeavisen: 28.06.2022

Elkjøp Kundeavis

Gyldig: 29 jun. til 5 jul.

Denne Elkjøp Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 5 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Elkjøp og gjør en kupp hos Elkjøp.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 41.699 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 39.892 personer har brukt denne

Tilbud hos Elkjøp

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Elkjøp kundeavis og tilbud

Elkjøps motto er: kjente merke varer til lave priser! Elkjøp er Nordens største forhandler av elektronikk og jobber hver dag med å tilby alle den fantastiske verden av teknologi. Med rundt 140 filialer i byer fra nord til sør, en veldig stor hovedlager og like stor netthandel, finner du et veldig stort utvalg av varer hos Elkjøp. Leter du etter Apple, Samsung eller HP produkter? Du trenger ikke å gå gjennom alle kataloger og magasiner lenger. Elkjøp kundeavis er full av spennende tilbud, kampanjer og rabatter på en rekke elektroniske produkter. Gjør et kupp i en lokal salg, en landsdekkende kampanje fra reklameblad, eller et av tilbudene på nett!


Hvilken type produkter finner jeg på tilbud hos Elkjøp?

Elkjøp har et imponerende variert utvalg og mengde varer til salgs. Elektronikk varer som fjernsyn, nettbrett, og bærbar pc er populære kupp, men Elkjøp selger til og med Epoq-kjøkken! Uansett hvilken type hvitevare du er ute etter, finner du god kvalitet til lave priser her. Varme, gaming, hobby eller tilbehør til smarte hjem er noen flere eksempler på kundenes favoritter i Elkjøps kundeaviser. Butikkene selger også sine demo-produkter og produkter med minimal skade på sin outlet side, både i nettbutikken og fysiske butikker. Start din handleliste i dag slik at du kan holde øye med nye rabatter!


Er det verdt det å melde seg inn i Elkjøp kundeklubb?

Ved å være medlem vil du få gode tilbud, invitasjoner og informasjon på e-post og SMS. Med ditt kundekort får du faste rabatter på utvalgte produktgrupper og til og med fordeler hos samarbeidspartnere! Kundeavisen har gode tilbud i seg, men du finner enda flere fordeler og kuponger i kundeklubben. Sammenlign de siste tilbudene med de nyeste brosjyre fra andre butikker ved å bruke Kundeavisogtilbud.no eller appen. Trenger du mer informasjon om åpningstid til ditt lokale Elkjøp, eller se om det er søndagsåpent? Ta en titt på www.elkjop.no.