Kundeaviser fra POWER

Siste oppdatering av kundeavisen: 16.05.2022

POWER Kundeavis

Gyldig: 16 mai til 21 mai

Denne POWER Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 3 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra POWER og gjør en kupp hos POWER.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 36.180 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 34.466 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

POWER kundeavis og tilbud

POWER er Nordens nye elektrogigant med nærmere 200 elektronikk butikker og 4400 medarbeidere, og de vokser stadig. Sjansen er stor for at en av POWER’s filialer er i nærheten av deg, fordi de er spredt over større byer så vel som mindre byer i Norge. POWER kundeavis kommer ut ukentlig og er helt full med store rabatter på et stort utvalg av varer. Netthandel er enkelt på POWER’s nettside, hvor du kan tjene på enda flere kampanjer enn i kundeaviser eller et papir reklameblad. Vi kommer til å holde øye med nye kupp hver eneste dag, så følg med!

 

Hvilke elektronikk produkter tilbyr POWER?

Mengden elektroniske produkter der ute er nesten umulig å telle. Bare en brøkdel av tilbudene vises i magasiner og kataloger, så hold deg oppdatert med ditt favoritt merke og din langsiktige handleliste. Ser du etter en laptop, telefon eller fjernsyn fra merker som Apple og Samsung? Eller vil du spare på strøm og investere i ny teknologi for et smart hus? POWER sin brosjyre inneholder noen produkter fra hver kategori, fra salg av store hvitevarer til et kompakt nettbrett. Gå aldri glipp av ukens tilbud hvis du er ute etter et lave priser!

 

Har Power spesielle outlet priser i butikken og på nett?

Når det gjelder elektronikk, går verden raskt og nye produkter kommer på markedet hele tiden. Du finner ikke outlet produkter i kundeavisen, men du finner dem til spesialrabatter i POWER’s nettbutikk og i appen. Du kan hente outlet produkter i din butikk, men hvis du heller ikke vil reise eller bestiller en tung vare, hvorfor ikke bestille hjemlevering? Sørg for å bli med i lojalitetsprogrammet for ekstra bonuspoeng hver gang du kjøper noe. Du trenger ikke kundekort, men du kan spare poeng for ekstra kuponger! For dine butikkers åpningstid og for å sjekke om det er søndagsåpent, besøk nettsiden www.power.no.