Kundeaviser fra InkClub

Siste oppdatering av kundeavisen: 26.11.2021

Ingen kundeavis akkurat nå

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 46.127 personer har brukt denne

Tilbud hos InkClub

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

InkClub kundeavis og tilbud

InkClub er til for deg som vil gjøre smart valg i hverdagen, uansett om du er hjemme eller på kontoret. I InkClub butikk kan du, med noen enkle knappetrykk, håndtere alle de små sakene som er så viktige for at hverdagen skal fungere. Det er ingen papir InkClub kundeavis, men selskapet annonserer sine rabatter, tilbud og kampanjer i et digitalt nyhetsbrev samt annonser i nettbaserte kundeaviser. Elsker du å finne en ekte kupp, med lave priser på kvalitets merke produkter? Enten du er ute etter blekk, lyspærer eller batterier, er vi overbevist om at InkClub har et stort utvalg varer du er interessert i.

 

Hvilke tilbud har InkClub?

InkClubs reise begynte ved millenniumskiftet da to entreprenører startet med salg av blekkpatroner via nettet. Fra dag én har sortimentet vokst til et stort utvalg av varer innen blekk og toner, skrivere og skrivertilbehør, batterier, støvsugerposer, rengjøringsartikler, data- og mobiltilbehør og mye, mye mer til din handleliste. En annen kjent type kampanje hos InkClub er en gratis nyttig vare levert sammen med bestillingen din, som en kjøkkenvekt, fotopapir eller et nyttig hverdagsverktøy. Tilbudene er ofte mindre en uke, det er lurt å legge InkClub til dine favoritter og holde deg oppdatert med tilbudene i den digitale brosjyren.

 

Er det praktisk å handle i nettbutikken fra InkClub?

Det finnes mange typer kontor-, firma- og hjemmeutstyr der ute! Det kan være utrolig vanskelig å finne riktig type blekkpatron, fotopapir eller lyspære for et bestemt formål. Fysiske butikker har ikke alltid de riktige varene på lager, og det kan være langt å reise for et spesifikt salg. InkClub er så populær fordi man ikke trenger å sjekke åpningstid og er alltid søndagsåpent, med et stort utvalg av produkter! Finn mer informasjon om kuponger, kataloger, og fraktpriser online på www.inkclub.com/no.