Kundeaviser fra Hi-Fi Klubben

Siste oppdatering av kundeavisen: 11.05.2022

Hi-Fi Klubben Kundeavis

Gyldig: 11 mai til 25 mai

Denne Hi-Fi Klubben Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 6 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Hi-Fi Klubben og gjør en kupp hos Hi-Fi Klubben.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 48.907 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 41.796 personer har brukt denne

Tilbud hos Hi-Fi Klubben

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Hi-Fi Klubben kundeavis og tilbud

I HiFi Klubben handler alt om lyd og bilde – ikke kjøleskap, vaskemaskiner og stavmikere. Med butikker spredt over byer fra sør til nord-norge og en stor nettbutikk, er HiFi Klubben Norges største spesialkjede for høykvalitets HiFi. Med et svært brede utvalg innenfor testvinnende stereo og hjemmekino kan du alltid finne rett løsning til rett pris. Det eneste du ikke finner hos Hi-Fi Klubben er dårlige billigprodukter. I Hi-Fi Klubben kundeavis finner du flotte kampanjer og rabatter på høykvalitets produkter. Tilbudene publiseres på ukentlig basis og er generelt tilgjengelige i alle Hi-Fi Klubbens filialer.


Hvilke typer produkter finner jeg på tilbud i en Hi-Fi Klubben-butikk?

Innenfor lyd og bilde har Hi-Fi Klubben et stort utvalg av varer. Du nevner et kvalitetsmerke, du finner det her! Høyttalere, hodetelefon, surround, og streaming produkter. Vil du høre bedre lyd fra din bærbare PC, nettbrett eller fjernsyn? Med riktig teknologi vil du bli overrasket over forbedringen. Det er derfor Hi-Fi Klubben er eksperter på dette feltet. Kundeavisen har tilbud på spesifikke merker, rabattprosent på spesialutgaver, og lave priser på premiummerker. Gjør et kupp på Hi-Fi Klubben eller via deres netthandel i dag!


Hvordan handler jeg i Hi-Fi klubben nettbutikk?

Kundeavisen har gode tilbud, men du finner alltid spesial kampanjer og kuponger på nettsiden som kun er gyldige på nett. På internett kan du også finne mye ekstra informasjon om varene på din handlelisten. Last ned kataloger og magasiner du er interessert i for å hjelpe deg med å gjøre ditt valg! Og for å være sikker på at du ikke går glipp av et Hi-Fi Klubben reklameblad eller brosjyre, lagrer du butikken til dine favoritter her på Kundeavisogtilbud.no eller i appen. Sjekk www.hifiklubben.no for kundekort, åpningstid for din lokale butikk, og for å se om det er søndagsåpent.