Kundeaviser fra Platekompaniet

Siste oppdatering av kundeavisen: 24.05.2022

Platekompaniet Kundeavis

Gyldig: 24 mai til 6 jun.

Denne Platekompaniet Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 12 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Platekompaniet og gjør en kupp hos Platekompaniet.

Platekompaniet Kundeavis

Gyldig: 5 mai til 31 mai

Denne Platekompaniet Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 6 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Platekompaniet og gjør en kupp hos Platekompaniet.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 23.933 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 22.730 personer har brukt denne

Tilbud hos Platekompaniet

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Platekompaniet kundeavis og tilbud

Platekompaniet.no er en av Norges største internett butikker, med en fysisk butikk i kjøpesenteret Oslo by. De selger et bredt utvalg DVD, Blu-ray, CD, vinyl, spill og bøker innen alle sjangre, i tillegg til platespillere, headset, høyttalere og annen elektronikk. Hvis du ser etter flott materiale til lave priser og rabatter på favorittmusikken din, er du på rett sted! Bor du i eller nær Oslo? Sørg for å sjekke Platekompaniet kundeavis og besøk den eneste fysiske butikken! Bor du lenger unna kan du benytte deg av den omfattende netthandel som Platekompaniet er bygget på. Finn fantastiske kampanjer her på internett.


Hvilken type produkter kan jeg kjøpe hos Platekompaniet?

Som du vil ha sett i kundeavisen, har Platekompaniet et svært variert utvalg av varer. Det er kategorier innen vinyl, cd og elektronikk, men også en egen side for salg. Har du lyst til å eie din favoritt TV-serie, eller komme inn på platespiller og klassiske vinylplater? Er du mer interessert i gaming, har Platekompaniet også utvalgte produkter og tilbehør for et fantastisk spilloppsett. Playstation, Xbox eller Nintendo, alle valgene er der. Hold øye med ukens tilbud for å sikre at du ikke går glipp av rabatter på ditt favoritt merke.


Hvordan finner jeg det beste kampanjetilbudet hos Platekompaniet?

Platekompaniet har kanskje ikke så mange fysiske filialer, men nettbutikken er en av de største og mest suksessrike i hele Norge. Du trenger ikke kundekort for å bestille noe, alle tilbud og kuponger er tilgjengelig for alle. Bestill favoritt produktene dine rett hjem til dørstokken! Nettbutikken er alltid åpen, og du kan sjekke www.platekompaniet.no for mer informasjon om åpningstid for butikken i Oslo. Butikken er dessverre ikke søndagsåpent. Hvis du liker kvalitetsinnhold, sørg for å følge med på Platekompaniets reklameblad via Kundeavisogtilbud.no-appen!