Black Friday tilbud fra Holdbart

Se alle tilbudene her

Black Friday kundeaviser fra Holdbart

Siste oppdatering av kundeavisen : 3/21/23

Holdbart Kundeavis

Gyldig: 20 Mar til 28 Mar

Denne Holdbart Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 3 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Holdbart og gjør en kupp hos Holdbart.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste Holdbart kundeavisen er online?
Allerede 57.299 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste Holdbart kundeavisen er online?
Allerede 14.249 personer har brukt denne

Black Friday Holdbart kupp og tilbud med fantastiske rabatter

Sjekk de siste Holdbart Black Friday tilbudene og dra nytte av den overraskende rabatten! Du kan finne en samling av ulike kampanjer og tilbud fra Holdbart på Kundeavisogtilbud.no, på Black Friday 2022 siden. Så snart vi mottar en ny Black Friday kupp, legger vi den ut på nettet. Har du ikke funnet den ideelle kupp i Black Friday salget? Det enorme salget fortsetter med Cyber Monday Holdbart tilbudene på mandag! Abonner på Holdbart nyhetsbrevet nå, slik at du blir den første som får vite om Black Friday kampanje, kundeavisen og de populære tilbudene for Holdbart. For mer informasjon om (online) kundeaviser, og for åpningstider for Holdbart butikkene, vennligst sjekk Holdbart website.

Ofte stilte spørsmål om Black Friday fra Holdbart

Når starter Black Friday salget på Holdbart?

Årets Black Friday tilbudene på Holdbart vil være tilgjengelige fra omtrent 25. november 2022. Nyt Black Friday salget hele uken! Rabatter og kampanjer er gyldige i butikk og på Holdbart nettstedet. Holdbart Kundeavis gyldig fra 20-03-2023 til 28-03-2023 handler helt om Black Friday.

Hva er de beste Holdbart Black Friday tilbudene?

Black Friday vil være fantastisk i år hos Holdbart med ulike tilbud og rabatter på opptil 50%! Sjekk ut de tre beste tilbudene akkurat nå:
Potetmos


Rullekake


Potetgull

Når vil Holdbarts Black Friday tilbudene bli levert hjem?

Under Black Friday salget vil kjøpet ditt bli sendt av Holdbart så snart som mulig. Dessverre kan det ta litt lengre tid enn normalt, på grunn av det store antall bestillinger. Ta en titt på Holdbart nettstedet for mer informasjon og gjeldende leveringstider.

Holdbart Black Friday kupp

🖤 Black Friday kupp: 34
💰 Holdbart Black Friday rabatt: 0
🛍️ Black Friday kundeaviser: 1