Se Lush kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Din nærmeste Lush butikk

Se nye og gjeldende kundeaviser og tilbud fra Lush og hold deg oppdatert for å aldri betale mer enn du burde. Lush har 5 butikker i Norge med varierende ukentlige konkurransedyktige tilbud. I siste kundeavis finner du tilbud som er gyldige fra 02-10-2023 til 08-10-2023. Denne uken kan du finne 0 produkter med rabatter, og mest sannsynlig til lavest mulig pris. Ikke gå glipp av tilbud som: Nuxe rêve de miel hånd- og neglekrem, Almond Shower Oil og Coffee slender! Selvfølgelig tilbyr Lush et stort utvalg produkter som for øyeblikket ikke er på salg. Disse kan du se og bestille i nettbutikken, hente på et hentested eller handle i ditt område. Velg ditt nærmeste sted med vår "location finder" i toppmenyen, ved siden av søkefeltet. Du kan også finne mer informasjon som åpningstid til butikken din i Bergen, Oslo, Trondheim eller hvilken som helst annen butikk i Norge på Lush nettsiden.

Hvis du ikke finner det du leter etter i Lush kundeavisen, sjekk etter tilbud i lignende butikker i samme kategori: Apotek, for eksempel Apotek 1, Normal eller Vitusapotek. Du kan kanskje finne produktet du leter etter til den laveste prisen der. I tillegg til kampanjer fra kundeaviser kan du også spare penger hos Lush med en rabattkode. Sjekk nettsiden til Lush for å finne informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar om Lush

Når starter Black Friday salget på Lush?

Årets Black Friday tilbudene på Lush vil være tilgjengelige fra omtrent 25. november 2022. Nyt Black Friday salget hele uken! Rabatter og kampanjer er gyldige i butikk og på Lush nettstedet. kundeavis gyldig fra 02-10-2023 til 08-10-2023 handler helt om Black Friday.

close-icon close-icon

Hva er de beste Lush Black Friday tilbudene?

Black Friday vil være fantastisk i år hos Lush med ulike tilbud og rabatter på opptil 50%! Sjekk ut de tre beste tilbudene akkurat nå:
Nuxe rêve de miel hånd- og neglekrem


Almond Shower Oil


Coffee slender

close-icon close-icon

Når vil Lushs Black Friday tilbudene bli levert hjem?

Under Black Friday salget vil kjøpet ditt bli sendt av Lush så snart som mulig. Dessverre kan det ta litt lengre tid enn normalt, på grunn av det store antall bestillinger. Ta en titt på Lush nettstedet for mer informasjon og gjeldende leveringstider.

close-icon close-icon

Lush kampanjer

🛍️ Lush kundeaviser: 0
🆕 Nye tilbud: 0
🏷️ Kategori: Apotek
🕰️ Siste oppdatering av kundeavisen: 06/02/2023
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen