5 Lush Steder

Vi trenger ditt foretrukne sted for å vise deg filialene i ditt område.

Bruk min nåværende posisjon

Byer med en Lush butikk

Nedenfor finner du en oversikt over 5 Lush filialer i Norge.

4 Byer

Populære byer i Norge som har en Lush filial

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Lush adresser og åpningstider

Se alle Lush adresser og de tilsvarende åpningstidene til Lush i vår praktiske oversikt. Nå kan du alltid sjekke om Lush i ditt område er åpen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den siste Lush kundeavisen og aktuelle tilbud her, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Lush i din by eller område, kan vi også henvise til Lush nettsiden.

Spørsmål og svar om Lush

Finnes det en Lush butikk i Ålesund?

Du finner flere Lush butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Lush butikk i Ålesund eller nær deg? Vi har samlet alle Lush adresser i Ålesund. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Ålesund for å finne den nærmeste Lush butikken. Sørg for å sjekke Lush butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Lush i Ålesund åpen akkurat nå?

Lush butikken i Ålesund har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Ålesund filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Lush i Ålesund?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 04-12-2023 til 10-12-2023 er gyldige i Lush-butikken din i Ålesund. De beste tilbudene på Lush Ålesund er: Apotekets kakao på pinne, Hyaluronic acid 3 serum og Pore clarifying foam cleanser.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lush i Ålesund?

Du kan enkelt sjekke Lush åpningstider i Ålesund ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Lush butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Lush i Ålesund?

Lush har alltid interessante tilbud, som Apotekets kakao på pinne, Hyaluronic acid 3 serum og Pore clarifying foam cleanser, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Lush i Ålesund. Dessverre er det ikke alltid en Lush butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Ålesund.
Hvis det ikke finnes Lush i Ålesund, kan du søke på lignende butikker i Apotek kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lush på søndag?

Åpningstidene til Lush i Ålesund vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Lush butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Lush i tider som jul og nyttår?

Lush er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Lush variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Lush for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Lush i Ålesund?

Vi forstår at du ønsker å motta din Lush bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Lush er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Lush nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 04-12-2023 til 10-12-2023, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen