Kundeaviser fra Varmefag

Siste oppdatering av kundeavisen: 11.04.2022

Varmefag Kundeavis

Gyldig: 11 apr. til 31 mai

Denne Varmefag Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 7 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Varmefag og gjør en kupp hos Varmefag.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 54.766 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 13.197 personer har brukt denne

Tilbud hos Varmefag

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Varmefag kundeavis og tilbud

Varmefag har 54 filialer i byer fra nord til sør og er Norges største fagkjede for peiser og ovner. Prisene spenner fra de mest prisgunstige peisovnene til de mest eksklusive løsningene. Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg! I Varmefag kundeavis finner du fine kupp med all informasjon du trenger. De ulike produsentene har kataloger med informasjon tilgjengelig, og du finner mer inspirasjon til et stemningsfullt resultat i bolig- og interiør magasiner. Ikke gå glipp av et Varmefag reklameblad med nye kampanjer og rabatter, legg butikken til dine favoritter!


Hva slags produkter finner jeg på tilbud hos Varmefag?

Å kjøpe en peis, peisovn eller gasspeis er en stor beslutning. Ditt endelige valg vil mest sannsynlig bli en del av huset eller hytten din! Når et produkt er på tilbud, kan du stole på at det er et kvalitetsprodukt til rimelig lave priser. Det store utvalget av varer oppdateres jevnlig og vises i hver Varmefag brosjyre. Kanskje du leter etter en utepeis, bålpanne, pizzaovn eller grill til uteområdet ditt? Eller trenger du en hel ny pipe og alle delene som følger med? Hold deg oppdatert med tilbudene og kundeavisen for å starte din handleliste når ditt favoritt merke er på salg.


Hva om jeg trenger hjelp, tips eller råd for å kjøpe en peis?

Varmefag jobber ikke med netthandel og har ikke nettbutikk fordi det er viktig å besøke en av butikkene for ekstra råd, inspirasjon og hjelp. Nettsiden er veldig nyttig for å bla gjennom produkter, og du finner informasjonen du trenger om din lokale butikk, som åpningstid og om det er søndagsåpent. Du trenger ikke kundekort for å handle på Varmefag, men du kan melde deg på nyhetsbrevet slik at du aldri går glipp av et godt tilbud, kuponger eller kundeaviser. Følg med på Varmefag her på Kundeavisogtilbud.no eller via appen!