Kundeaviser fra Ark Bokhandel

Siste oppdatering av kundeavisen: 19.04.2022

Ingen kundeavis akkurat nå

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 38.899 personer har brukt denne

Tilbud hos Ark Bokhandel

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

ARK Bokhandel kundeavis og tilbud

ARK Bokhandel er Norges største bokhandel og har som mål å være favorittbokhandelen til folk flest og dem som elsker bøker. Med 151 filialer over hele landet, nettbutikken ARK.NO og leseappen ARK-appen har ARK kanskje den mest tilgjengelige måten for deg å kjøpe bøker på. Hvis du liker å lese, så har du mest sannsynlig sett ARK kundeavis før! ARK Bokhandel kundeaviser er kjent for et stort utvalg av varer og kampanjer med høye rabatter. Enten du liker å holde deg oppdatert med ukens tilbud eller er ute etter et spesifikt merke, finner du et passende salg i kundeavisen. Nå for tiden er netthandel like viktig som de fysiske butikkene, så noen av tilbudene er spesifikt tilgjengelig på nett.


Hva slags produkter finner jeg på salg hos ARK Bokhandel?

ARK selger alt som har med lesestoff å gjøre, enten du foretrekker bøker, blader eller kataloger. Men det er ikke alt! Rekvisita til kontoret, hobbyutstyr, leker, spill og interiørartikler er også en viktig del av ARK-sortimentet. Du kan til og med forhåndsbestille produkter i ARK nettbutikk, for å sikre at dine favoritter ikke blir utsolgt så snart de er publisert. Det du finner i et ARK reklameblad er vanligvis tilgjengelig i din lokale butikk, men du kan mest sannsynlig bestille på nett for hjemlevering også! Puslespill, kokebøker, brettspill, eller tegne- og malesaker, lag din handleliste og gjør et kupp.


Holde seg oppdatert med ARK Bokhandel tilbud

Utvalget av varer varierer så mye at det kan være en utfordring å følge med på de ulike kampanjene. Hvorfor ikke bli med i kundeklubben og bli en ARK-venn? Med ditt kundekort får du tilgang til en rekke fordeler. Bruk nettsiden vår Kundeavisogtilbud.no eller appen for aldri å gå glipp av lave priser, kuponger eller publikasjoner av din favoritt forfatter. Ta en titt på www.ark.no for åpningstid for butikken i din nærmeste by, og se om det er søndagsåpent.