Kundeaviser fra Panduro

Ingen kundeavis akkurat nå

Vil du få et varsel når den nyeste Panduro kundeavisen er online?
Allerede 41.564 personer har brukt denne

Se Panduro kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

5K+
Last ned appen

Se Panduro kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Panduro kundeavis og tilbud

Panduro er en av Norges mest populære og varierte hobby butikker for kreative hoder! Butikkene tilbyr et komplett sortiment som inneholder alt for deg som vil skape med egne hender. Det består av 10.000 artikler der ca. en fjerdedel fornyes hvert år! Panduro kundeavis gir deg lyst til å lage noe med en gang, spesielt med den ekstra inspirasjonen og rabattene. I tillegg har Panduro en voksende netthandel med flott nettsalg av et stort utvalg varer. Uansett hvilken by du bor i, har du tilgang til fordeler fra kundeavisen! Hvorfor ikke starte din handleliste i dag, og benytte deg av de siste tilbudene?


Hvilke produkter finner jeg på tilbud hos Panduro?

Panduro har utvalgte varer for interiør, papirhobby, baking, tekstildekorasjon, håndarbeid, DIY bygg, barnehobby og kunst, og mye mer. En stor del av sortimentet tilhører Panduro’s eget vare merke Panduro Design, mens andre blir produsert i samarbeid med eksterne designere. Mange av butikkens kampanjer har et tema, så det er verdt det å følge med på hver Panduro reklameblad for å sikre at du ikke går glipp av lave priser på favorittene dine. Ingen Panduro filialer i nærheten av deg? Ta en titt på ukens tilbud i nettbutikken for å gjøre et kupp!


Kan jeg bli Panduro-medlem for ekstra tilbud?

Panduro har en kundeklubb du kan bli medlem av, slik at du kan holde deg oppdatert og inkludert i siste utvikling, tips og ideer via mail. Bruk ditt kundekort til medlemstilbud, kuponger, klubbdager med sjenerøse rabatter, og mye mer. Leter du etter informasjon om åpningstid for din lokale butikk og om det er søndagsåpent eller ikke, kan du besøke www.panduro.com/nb-no. Og, ikke glem å lagre butikken til dine favoritter her på Kundeavisogtilbud.no eller i appen ved å trykke på hjerteikonet!

Din nærmeste Panduro butikk

Se nye og gjeldende kundeaviser og tilbud fra Panduro og hold deg oppdatert for å aldri betale mer enn du burde. Panduro har 38 butikker i Norge med varierende ukentlige konkurransedyktige tilbud. I siste kundeavis finner du tilbud som er gyldige fra 04-12-2023 til 10-12-2023. Denne uken kan du finne 0 produkter med rabatter, og mest sannsynlig til lavest mulig pris. Ikke gå glipp av tilbud som: TORK TOALETTPAPIR PREMIUM 35M, TERMIN A5 og NATT & DAG, SPIRAL! Selvfølgelig tilbyr Panduro et stort utvalg produkter som for øyeblikket ikke er på salg. Disse kan du se og bestille i nettbutikken, hente på et hentested eller handle i ditt område. Velg ditt nærmeste sted med vår "location finder" i toppmenyen, ved siden av søkefeltet. Du kan også finne mer informasjon som åpningstid til butikken din i Ålesund, Bergen, Drammen eller hvilken som helst annen butikk i Norge på Panduro nettsiden.

Hvis du ikke finner det du leter etter i Panduro kundeavisen, sjekk etter tilbud i lignende butikker i samme kategori: Bøker, for eksempel Ark Bokhandel, Norli eller Lyreco. Du kan kanskje finne produktet du leter etter til den laveste prisen der. I tillegg til kampanjer fra kundeaviser kan du også spare penger hos Panduro med en rabattkode. Sjekk nettsiden til Panduro for å finne informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar om Panduro

Hvor finner jeg en Panduro butikk og gjeldende åpningstider nær meg?

I vår database har vi samlet alle Panduro butikker med informasjon om åpningstider. Skriv inn byen din, eller la oss oppdage posisjonen din automatisk, så får du en oversikt over alle Panduro butikkene i ditt område. Merk at åpningstidene kan endres på helligdager, ferie, og søndager.

close-icon close-icon

Hvor finner jeg en Panduro nær meg?

Hvis du lurer på hvor den nærmeste Panduro butikken er, kan du sjekke lokasjonssiden vår. Du finner enkelt den nærmeste Panduro filialen via vår filialsøker. Gi oss en lyd om hvor du befinner deg, så får du en oversikt over alle Panduro butikkene i ditt område med informasjon om gjeldende åpningstider i tillegg. Du kan også manuelt søke en bestemt område. Panduro har butikker i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen.

close-icon close-icon

Hvor mange butikker har Panduro?

Panduro har forskjellige butikker i Norge. Butikken i kategorien Bøker har filialer i for eksempel Ålesund, Bergen og Drammen. Gi oss en lyd om hvor du er i Norge for å finne din nærmeste Panduro butikk. Obs, noen butikker på nettsiden vår har kun nettbutikk.

close-icon close-icon

Panduro kampanjer

🛍️ Panduro kundeaviser: 0
🆕 Nye tilbud: 0
🏷️ Kategori: Bøker
🕰️ Siste oppdatering av kundeavisen: 09/03/2023
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen