Kundeaviser fra Panduro

Siste oppdatering av kundeavisen: 23.05.2022

Panduro Kundeavis

Gyldig: 23 mai til 6 jun.

Denne Panduro Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 11 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Panduro og gjør en kupp hos Panduro.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 21.091 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 41.409 personer har brukt denne

Tilbud hos Panduro

Lignende kundeaviser

Norli Kundeavis

Gyldig i 3 dager
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Panduro kundeavis og tilbud

Panduro er en av Norges mest populære og varierte hobby butikker for kreative hoder! Butikkene tilbyr et komplett sortiment som inneholder alt for deg som vil skape med egne hender. Det består av 10.000 artikler der ca. en fjerdedel fornyes hvert år! Panduro kundeavis gir deg lyst til å lage noe med en gang, spesielt med den ekstra inspirasjonen og rabattene. I tillegg har Panduro en voksende netthandel med flott nettsalg av et stort utvalg varer. Uansett hvilken by du bor i, har du tilgang til fordeler fra kundeavisen! Hvorfor ikke starte din handleliste i dag, og benytte deg av de siste tilbudene?


Hvilke produkter finner jeg på tilbud hos Panduro?

Panduro har utvalgte varer for interiør, papirhobby, baking, tekstildekorasjon, håndarbeid, DIY bygg, barnehobby og kunst, og mye mer. En stor del av sortimentet tilhører Panduro’s eget vare merke Panduro Design, mens andre blir produsert i samarbeid med eksterne designere. Mange av butikkens kampanjer har et tema, så det er verdt det å følge med på hver Panduro reklameblad for å sikre at du ikke går glipp av lave priser på favorittene dine. Ingen Panduro filialer i nærheten av deg? Ta en titt på ukens tilbud i nettbutikken for å gjøre et kupp!


Kan jeg bli Panduro-medlem for ekstra tilbud?

Panduro har en kundeklubb du kan bli medlem av, slik at du kan holde deg oppdatert og inkludert i siste utvikling, tips og ideer via mail. Bruk ditt kundekort til medlemstilbud, kuponger, klubbdager med sjenerøse rabatter, og mye mer. Leter du etter informasjon om åpningstid for din lokale butikk og om det er søndagsåpent eller ikke, kan du besøke www.panduro.com/nb-no. Og, ikke glem å lagre butikken til dine favoritter her på Kundeavisogtilbud.no eller i appen ved å trykke på hjerteikonet!