Kundeaviser fra Jacobs

Siste oppdatering av kundeavisen: 19.05.2022

Jacobs Kundeavis

Gyldig: 19 mai til 25 mai

Denne Jacobs Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 7 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Jacobs og gjør en kupp hos Jacobs.

Jacobs Kundeavis

Gyldig: 9 feb. til 31 mai

Denne Jacobs Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 12 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Jacobs og gjør en kupp hos Jacobs.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 56.128 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 13.227 personer har brukt denne

Populære Jacobs steder

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Jacob’s kundeavis og tilbud

Mathuset Jacob’s har to filialer i Oslo by og spesialiserer seg på ferske dagligvarer og førsteklasses dagligvarer, fra ferskt brød med speltmel til hjemmelaget medisterkaker. Men du finner mer enn fersk mat i Jacob’s kundeavis! Ønsker du også bakevarer, is, potetgull eller juice, har Jacob’s et stort utvalg varer å velge fra. Ikke la det skremme deg når det gjelder priser, ved å følge med på det siste reklameblad her vil du kunne sikre deg store rabatter på din handleliste. Netthandel er ikke noe Jacob’s kan tilby, men du vil uansett ikke gå glipp av et hyggelig besøk i en av butikkene.

 

Which products does Jacob’s sell on offer?

Tenk på tilbudene du er vant til, men fra et merke med mer smak og substans. Hver Jacob’s brosjyre byr på salg av førsteklasses kjøtt, og vanligvis ukens fangst når det kommer til sjømat. Ukens tilbud inkluderer alltid Jacob’s utvalget produkter som er 3 til prisen av 2, slik at du kan plukke og mikse favoritt varene dine. Kundeavisen har nye kampanjer med lave priser til deg hver uke, men du kan også ta en titt på Jacob’s magasiner for ekstra inspirasjon. Gjør et kupp med råvarer av høy kvalitet til ditt neste store matprosjekt!


Does Jacob’s offer catering and matkurs as well?

Jacob’s er ikke bare vanlige matbutikker. Er du interessert i en matkurs, en kokkekurs, eller kanskje til og med en vinsmaking? Jakob’s gjør alt! Gå inn på www.jacobs.no for å lese mer om arrangementer, catering, og selvfølgelig kjempeflotte oppskrifter. Jacob’s er knyttet til ditt Trumf kundekort, som du kan logge deg på på nett for å få tilgang til ekstra kuponger. Du kan til og med kjøpe et spesielt gavekort som en unik gave ide! Følg med på de siste kundeaviser via Kundeavisogtilbud.no, eller legg Jacob’s til dine favoritter i appen. Når du klikker på ‘butikker’ kan du også sjekke åpningstid og om butikken skal være søndagsåpent.