Kundeaviser fra Bygger'n

Siste oppdatering av kundeavisen: 01.05.2022

Ingen kundeavis akkurat nå

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 12.857 personer har brukt denne

Tilbud hos Bygger'n

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Bygger'n kundeavis og tilbud

Bygger'n er en av Norges mest kjente byggevare butikk kjeder. Spredt over byer over hele Norge har den over 90 filialer fra sør til nord. Og det er ikke bare salg av et stort utvalg varer i butikkene og via netthandel, Bygger’n tilbyr også kompetanse og faglige råd og tips fra de kunnskapsrike medarbeiderne. Trenger du inspirasjon til oppussings prosjektet ditt, eller har du spørsmål om vedlikehold? Bygger’n har erfaringen med å hjelpe deg med å finne alt på din handlelisten til rimelig lave priser. Følg med på Bygger’n kundeavis for nye kampanjer og rabatter!


Hvordan kan jeg handle de beste tilbudene hos Bygger’n?

Nøkkelen til å score gode tilbud er å sjekke kundeaviser jevnlig. Bygger’n reklameblad viser ukens tilbud, tilbudene på ditt favoritt merke og lokalt salg av utvalgte varer. Leter du etter slitesterk maling til din ytterdør, eller vil du lage din egen stilige hylle? Vil du ha nye fliser på gulvet, eller en myk teppe? Bygger’n har alle bygg og hjem artikler du trenger. Tilbudene i kundeavisen er også tilgjengelig på nett, og du kan alltid få tilgang til kataloger og magasiner for ekstra inspirasjon. Gjør noe spesielt ut av oppussingsprosjektet ditt!


Hvor finner jeg mer informasjon om Bygger’n kundeklubb?

Før du begynner å handle i Bygger’n filialer eller via nettbutikk, er det alltid smart å sjekke om du skal melde deg inn i kundeklubben. Med kundekort kan du vanligvis få tilgang til ekstra kupp, kuponger og andre kampanjer enn de som er annonsert i en vanlig brosjyre. Lagre Bygger’n til dine favoritter her på Kundeavisogtilbud.no eller i appen, og gå inn på www.byggern.no for mer informasjon om din lokale åpningstid, enten det er søndagsåpent eller ikke, og å bli medlem.