Kundeaviser fra Flisekompaniet

Siste oppdatering av kundeavisen: 10.05.2022

Flisekompaniet Kundeavis

Gyldig: 11 mai til 7 jun.

Denne Flisekompaniet Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 14 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Flisekompaniet og gjør en kupp hos Flisekompaniet.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 37.895 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 49.805 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Flisekompaniet kundeavis og tilbud

Flisekompaniet er Norges største forhandler av keramiske fliser. Med netthandel og 36 filialer i byer fra nord til sør i Norge, selger de et bredt vareutvalg av fliser og VVS-produkter til både det private og det profesjonelle markedet. Lave priser er alltid viktig for god salg, men Flisekompaniets overordnede mål er å være kundens naturlige førstevalg. Du finner mange gode kupp i Flisekompaniet kundeavis, og de har til og med en outlet side i nettbutikken med mange ekstra rabatter. 


Hvilke produkter finner jeg til en god pris hos Flisekompaniet?

Navnet gir det allerede bort, du finner et veldig stort utvalg av fliser i kundeavisen. Men det er ikke alt! Er du på jakt etter en frisk farge maling, stilige komponenter til badet ditt, eller andre bygg løsninger, har du massevis av valg her. Ta en titt på kataloger og magasiner for ekstra inspirasjon, tilbudene varierer hele tiden og vil mest sannsynlig inkludere ditt favoritt merke på et tidspunkt. Vi vil sørge for at Flisekompaniets reklameblad blir publisert på nettsiden vår så snart den er tilgjengelig, slik at du kan starte din handleliste her.


Hva kan jeg finne på Flisekompaniets nettsider?

Spesielt med store og tunge produkter som fliser og andre baderomsartikler er det flott å finne en kjede som har nettbutikk. Ikke bare finner du spesial kampanjer her, men du kan benytte deg av ekstratjenester som tegneprogram og muligheten til å bestille flisprøver. Du kan til og med registrere deg i kundeklubben for å handle med ditt eget kundekort, og aldri gå glipp av spesielle kuponger. Sliter du med å finne rette oppskrifter til drømmebadet ditt, kan du også enkelt finne en flislegger. Brosjyre finner du på nettsiden vår eller i appen! Gå inn på www.flisekompaniet.no for mer informasjon om din lokale åpningstid og for å se om butikken er søndagsåpent.