Kundeaviser fra Iceland

Siste oppdatering av kundeavisen: 18.05.2022

Iceland Kundeavis

Gyldig: 18 mai til 29 mai

Denne Iceland Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 3 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Iceland og gjør en kupp hos Iceland.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 40.181 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 52.885 personer har brukt denne

Tilbud hos Iceland

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Iceland kundeavis og tilbud

Iceland Mat er et konsept fra den engelske dagligvarer kjeden Iceland Foods. ​Det er nå 5 Iceland filialer åpne i byer i Norge, og konseptet fortsetter å vokse i popularitet! I november 2020 har kjeden åpnet en egen nettbutikk i Norge med et begrenset utvalg tørrvarer og mulighet til å bestille hjemlevering. Her øker sortimentet fortløpende, og i Iceland kundeavis finner du nye kupp og kampanjer hver uke. Det er ikke bare salg av frosne varer hos Iceland, du finner også nydelige syltetøy, tørrvarer, og smågodt i kundeavisen. Her finner du typiske produkter eller merke fra Storbritannia som er vanskelig å finne på noen annen plass i Norge!

Hvilke produkter tilbyr Iceland i sine kampanjer?

Hvem liker ikke pizza? Fordi Iceland er ekspert på frosne produkter med et stort utvalg av varer, vil du alltid finne en god kvalitets pizza blant tilbudene til en lav pris. Ved å fryse ned varene rett etter plukking, fangst eller innhøsting bevarer varene næringsinnholdet og ferskheten i langt større grad enn om vi skulle frakte varene fersk hjem til deg. Så finner du ferske grønnsaker, sjømat, og paier i vår reklameblad også. Og for alle som elsker søt og sukker, de har selvfølgelig is og ostekaker i de ukentlige kundeaviser og kataloger til store rabatter. Netthandel tilbyr kun tørrvarer for øyeblikket.

 

Hvor kan jeg finne oppskrifter og mattips med Iceland produkter?

Iceland har større utvalg i frysevarer enn noen annen matbutikker i Norge. De steker også egne brød og andre bakevarer slik at du skal få dette så ferskt som mulig, og med mange ingredienser til salgs kan du også oppdage nye oppskrifter. Følg med på ukens tilbud og nye kuponger her på Kundeavisogtilbud.no eller via appen, og start din handleliste med å lagre produkter til dine favoritter! For de kjente mattips fra Iceland, åpningstid, og for å se om butikken din er søndagsåpent, besøk nettsiden www.icelandmat.no.