Kundeaviser fra XL-Bygg

Siste oppdatering av kundeavisen: 23.03.2022

XL-Bygg Kundeavis

Gyldig: 23 mar. til 31 des.

Denne XL-Bygg Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 221 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra XL-Bygg og gjør en kupp hos XL-Bygg.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 51.562 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 55.088 personer har brukt denne

Tilbud hos XL-Bygg

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

XL-BYGG kundeavis og tilbud

XL-BYGG fokuserer på det som virkelig betyr noe når man skal bygge – nemlig å kunne tilby kvalitetsverktøy, gode materialer og ikke minst profesjonelle og hyggelig hjelp. Med over 90 filialer i forskjellige byer i Norge finner du et stort utvalg varer i et byggevarehus nær deg. XL-BYGG kundeavis er like fokusert på nye rabatter som nyttige råd og interessante nye måter å tilnærme seg ditt utfordrende prosjekt eller vedlikeholdsoppdrag. Kundeavisen har flotte kampanjer, men XL-BYGG klubben gir deg enda flere eksklusive tilbud og nyttige tips! Netthandel er ikke tilgjengelig for alle filialer ennå, men du kan kontakte butikken dersom du ønsker å be om hjemlevering.

 

Hva kan jeg finne på tilbud i en XL-BYGG butikk?

Finn alt som du har på din handleliste innen bygg, trelast, gulv, verktøy, kjøkken og mye mer. Vil du ha fliser, heltre, eller en teppe på det nye gulvet ditt? Trenger din ytterdør et nytt strøk maling? Og hva trenger du for å lage en hylle til veggen din? XL-BYGG har alt du trenger, og mange kataloger og magasiner tilgjengelig hvis du leter etter informasjon om et spesifikt merke. Hold øye med XL-BYGG reklameblad for alle typer salg nær deg, slik at du ikke går glipp av ukens tilbud. Tilbudene består av rimelige lave priser på kvalitets produkter.

 

Kan jeg bli medlem i XL-BYGG for ekstra rabatter?

Som de fleste byggevarebutikker kan du bli medlem i kundeklubben, og det lønner seg hos XL-BYGG. Om du har store eller små byggeprosjekter er det et smart valg å bli medlem! Ditt kundekort gir deg eksklusive tilbud, kuponger, og et hendig nyhetsbrev med siste nytt innen byggevarer og verktøy. Legg XL-BYGG til dine favoritter her på Kundeavisogtilbud.no og i appen for å sikre at du alltid har siste brosjyre. For mer informasjon om lokal åpningstid for din butikk og om det er søndagsåpent, ta en titt på www.xl-bygg.no!