Kundeaviser fra Byggmax

Siste oppdatering av kundeavisen: 16.05.2022

Byggmax Kundeavis

Gyldig: 16 mai til 29 mai

Denne Byggmax Kundeavis med massevis av tilbud er fortsatt gyldig i 5 dag(er). Sjekk de siste tilbudene fra Byggmax og gjør en kupp hos Byggmax.

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 20.746 personer har brukt denne

Hold meg oppdatert

Vil du få et varsel når den nyeste % name% kundeavisen er online?
Allerede 36.619 personer har brukt denne
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Byggmax kundeavis og tilbud

Uansett hvilket Byggmax-anlegg du kjører inn på, så kjenner du deg alltid igjen. På Byggmax anleggene finner du et godt grunntilbud for deg som vil bygge, pusse opp og innrede hjemme ditt. I nettbutikken finner du alt som ikke får plass i butikken: over 40 000 produkter som bare venter på at du skal klikke dem hjem! Hver Byggmax kundeavis har noe nytt å tilby innen trelast og byggevarer, interiør, VVS og elektro. Det finnes over 20 filialer spredt over byer i Norge hvor du kan finne lave priser på et veldig stort utvalg av produkter. Sjekk ukens tilbud i dag for å gjøre et kupp!


Hvilke produkter er tilgjengelig på tilbud hos Byggmax?

Hva som helst! Det utrolige utvalget inkluderer maling, fliser, tepper, hylle, og til og med din nye ytterdør! Hvis du er lei av å se gjennom kataloger og magasiner til endeløse spesialbutikker, kan du like gjerne gå til Byggmax for alt på din handleliste. Tilbudene i Byggmax kundeaviser er varierte og inkluderer alltid et kjent merke, uvanlige rabatter og ulike kampanjer. Du kan følge med på hvert eneste Byggmax reklameblad her via Kundeavisogtilbud.no, hvor vi vil publisere de siste salg og tilbud så snart som mulig.


Hva er den beste måten å handle på Byggmax?

Det kommer helt an på om du har lyst til å besøke et stort varehus for å se på de forskjellige produktene og ta med deg varene rett hjem, eller om du vil bruke netthandel og få det levert. Tilbudene i kundeavisen er tilgjengelig på nett og i butikkene, og du kan bruke ditt kundekort i begge tilfeller. Trenger du noen ekstra råd, tips eller "oppskrifter" for den perfekte kombinasjonen av varer? Ta en titt på Byggmax sin nettguidene! Bruk kundeavisogtilbud.no for å holde styr på siste brosjyre og kuponger, og gå inn på www.byggmax.no for å sjekke åpningstid til din lokale butikk og om det er søndagsåpent.