Se Byggmax kundeavisen i appen så snart det kommer ut!

Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Byggmax kundeavis og tilbud

Uansett hvilket Byggmax-anlegg du kjører inn på, så kjenner du deg alltid igjen. På Byggmax anleggene finner du et godt grunntilbud for deg som vil bygge, pusse opp og innrede hjemme ditt. I nettbutikken finner du alt som ikke får plass i butikken: over 40 000 produkter som bare venter på at du skal klikke dem hjem! Hver Byggmax kundeavis har noe nytt å tilby innen trelast og byggevarer, interiør, VVS og elektro. Det finnes over 20 filialer spredt over byer i Norge hvor du kan finne lave priser på et veldig stort utvalg av produkter. Sjekk ukens tilbud i dag for å gjøre et kupp!


Hvilke produkter er tilgjengelig på tilbud hos Byggmax?

Hva som helst! Det utrolige utvalget inkluderer maling, fliser, tepper, hylle, og til og med din nye ytterdør! Hvis du er lei av å se gjennom kataloger og magasiner til endeløse spesialbutikker, kan du like gjerne gå til Byggmax for alt på din handleliste. Tilbudene i Byggmax kundeaviser er varierte og inkluderer alltid et kjent merke, uvanlige rabatter og ulike kampanjer. Du kan følge med på hvert eneste Byggmax reklameblad her via Kundeavisogtilbud.no, hvor vi vil publisere de siste salg og tilbud så snart som mulig.


Hva er den beste måten å handle på Byggmax?

Det kommer helt an på om du har lyst til å besøke et stort varehus for å se på de forskjellige produktene og ta med deg varene rett hjem, eller om du vil bruke netthandel og få det levert. Tilbudene i kundeavisen er tilgjengelig på nett og i butikkene, og du kan bruke ditt kundekort i begge tilfeller. Trenger du noen ekstra råd, tips eller "oppskrifter" for den perfekte kombinasjonen av varer? Ta en titt på Byggmax sin nettguidene! Bruk kundeavisogtilbud.no for å holde styr på siste brosjyre og kuponger, og gå inn på www.byggmax.no for å sjekke åpningstid til din lokale butikk og om det er søndagsåpent.

Din nærmeste Byggmax butikk

Se nye og gjeldende kundeaviser og tilbud fra Byggmax og hold deg oppdatert for å aldri betale mer enn du burde. Byggmax har 29 butikker i Norge med varierende ukentlige konkurransedyktige tilbud. I siste kundeavis finner du tilbud som er gyldige fra 04-12-2023 til 10-12-2023. Denne uken kan du finne 0 produkter med rabatter, og mest sannsynlig til lavest mulig pris. Ikke gå glipp av tilbud som: Day massasjepistol akku 8,5v li-ion, Lysslynge LED 5 m, IP44 og Veggfeste! Selvfølgelig tilbyr Byggmax et stort utvalg produkter som for øyeblikket ikke er på salg. Disse kan du se og bestille i nettbutikken, hente på et hentested eller handle i ditt område. Velg ditt nærmeste sted med vår "location finder" i toppmenyen, ved siden av søkefeltet. Du kan også finne mer informasjon som åpningstid til butikken din i Drammen, Moss, Oslo eller hvilken som helst annen butikk i Norge på Byggmax nettsiden.

Hvis du ikke finner det du leter etter i Byggmax kundeavisen, sjekk etter tilbud i lignende butikker i samme kategori: Bygg, for eksempel Jula, Obs Bygg eller Hageland. Du kan kanskje finne produktet du leter etter til den laveste prisen der. I tillegg til kampanjer fra kundeaviser kan du også spare penger hos Byggmax med en rabattkode. Sjekk nettsiden til Byggmax for å finne informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar om Byggmax

Finnes det en Byggmax butikk i Bergen?

Du finner flere Byggmax butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Byggmax butikk i Bergen eller nær deg? Vi har samlet alle Byggmax adresser i Bergen. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Bergen for å finne den nærmeste Byggmax butikken. Sørg for å sjekke Byggmax butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Byggmax i Bergen åpen akkurat nå?

Byggmax butikken i Bergen har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Bergen filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Byggmax i Bergen?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 04-12-2023 til 10-12-2023 er gyldige i Byggmax-butikken din i Bergen. De beste tilbudene på Byggmax Bergen er: Day massasjepistol akku 8,5v li-ion, Lysslynge LED 5 m, IP44 og Veggfeste.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Byggmax i Bergen?

Du kan enkelt sjekke Byggmax åpningstider i Bergen ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Byggmax butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Byggmax i Bergen?

Byggmax har alltid interessante tilbud, som Day massasjepistol akku 8,5v li-ion, Lysslynge LED 5 m, IP44 og Veggfeste, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Byggmax i Bergen. Dessverre er det ikke alltid en Byggmax butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Bergen.
Hvis det ikke finnes Byggmax i Bergen, kan du søke på lignende butikker i Bygg kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Byggmax på søndag?

Åpningstidene til Byggmax i Bergen vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Byggmax butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Byggmax i tider som jul og nyttår?

Byggmax er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Byggmax variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Byggmax for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Byggmax i Bergen?

Vi forstår at du ønsker å motta din Byggmax bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Byggmax er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Byggmax nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 04-12-2023 til 10-12-2023, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...

Byggmax kampanjer

🛍️ Byggmax kundeaviser: 0
🆕 Nye tilbud: 0
🏷️ Kategori: Bygg
🕰️ Siste oppdatering av kundeavisen: 08/11/2023
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen