Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Byggmax adresser og åpningstider i Borgenhaugen

Her finner du alle Byggmax adresser og tilsvarende åpningstider til Byggmax i Borgenhaugen. Nå kan du alltid sjekke om Byggmax nær deg er åpen i Borgenhaugen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den nyeste Byggmax kundeavisen i Borgenhaugen og aktuelle tilbud, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Byggmax i Borgenhaugen eller i nærheten, kan vi også henvise deg til Byggmax nettsiden.

Spørsmål og svar om Byggmax

Finnes det en Byggmax butikk i Lillehammer?

Du finner flere Byggmax butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Byggmax butikk i Lillehammer eller nær deg? Vi har samlet alle Byggmax adresser i Lillehammer. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Lillehammer for å finne den nærmeste Byggmax butikken. Sørg for å sjekke Byggmax butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Byggmax i Lillehammer åpen akkurat nå?

Byggmax butikken i Lillehammer har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Lillehammer filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Byggmax i Lillehammer?

Denne ukens tilbud fra Byggmax Kundeavis gyldig fra 05-12-2023 til 31-12-2023 er gyldige i Byggmax-butikken din i Lillehammer. De beste tilbudene på Byggmax Lillehammer er: 19x148 dobbelfals hvitgrunnet, Akustikkpanel smoked oak 2440 mm fibrotech og Walls2paint sponplate 12x620x2390.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Byggmax i Lillehammer?

Du kan enkelt sjekke Byggmax åpningstider i Lillehammer ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Byggmax butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Byggmax i Lillehammer?

Byggmax har alltid interessante tilbud, som 19x148 dobbelfals hvitgrunnet, Akustikkpanel smoked oak 2440 mm fibrotech og Walls2paint sponplate 12x620x2390, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Byggmax i Lillehammer. Dessverre er det ikke alltid en Byggmax butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Lillehammer.
Hvis det ikke finnes Byggmax i Lillehammer, kan du søke på lignende butikker i Bygg kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Byggmax på søndag?

Åpningstidene til Byggmax i Lillehammer vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Byggmax butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Byggmax i tider som jul og nyttår?

Byggmax er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Byggmax variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Byggmax for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Byggmax i Lillehammer?

Vi forstår at du ønsker å motta din Byggmax bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Byggmax er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Byggmax nettstedet eller se gjeldende Byggmax Kundeavis, gyldig fra 05-12-2023 til 31-12-2023, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen