Fiskars steder in Bergen

Fiskars kundeaviser
Fiskars Fantoftveien 9 5072 Bergen
åpningstider
Fiskars kundeaviser
Fiskars Haukås Næringspark 5131 Bergen
åpningstider
Fiskars kundeaviser
Fiskars JORDALSVEI 16-18 5105 Bergen
åpningstider
Fiskars kundeaviser
Fiskars KOKSTADDALEN 18 5257 Bergen
åpningstider
Fiskars kundeaviser
Fiskars Kolstien 2 5097 Bergen
åpningstider
Fiskars kundeaviser
Fiskars Liamyrane 5 5132 Bergen
åpningstider
Fiskars kundeaviser
Fiskars Liavegen 1 5132 Bergen
åpningstider
Fiskars kundeaviser
Fiskars Minde Allé 43 5068 Bergen
åpningstider
Fiskars kundeaviser
Fiskars MORVIKVEIEN 7 5122 Bergen
åpningstider
Last ned appen helt gratis med 1000+ butikker

Fiskars adresser og åpningstider i Bergen

Her finner du alle Fiskars adresser og tilsvarende åpningstider til Fiskars i Bergen. Nå kan du alltid sjekke om Fiskars nær deg er åpen i Bergen, og du vil ikke bli møtt med en lukket dør. I tillegg til denne informasjonen finner du også den nyeste Fiskars kundeavisen i Bergen og aktuelle tilbud, slik at du aldri går glipp av en rabatt. Hvis du ser etter mer informasjon om Fiskars i Bergen eller i nærheten, kan vi også henvise deg til Fiskars nettsiden.

Spørsmål og svar om Fiskars

Finnes det en Fiskars butikk i Bergen?

Du finner flere Fiskars butikker i Norge og nye butikker blir stadig lagt til. Ser du etter en Fiskars butikk i Bergen eller nær deg? Vi har samlet alle Fiskars adresser i Bergen. Vi kan også automatisk oppdage posisjonen din, eller du kan søke etter Bergen for å finne den nærmeste Fiskars butikken. Sørg for å sjekke Fiskars butikksiden for oppdatert informasjon om åpningstider og tjenester.

close-icon close-icon

Er Fiskars i Bergen åpen akkurat nå?

Fiskars butikken i Bergen har standard åpningstider, men de kan variere av og til. Sjekk de nyeste åpningstidene ved å klikke på Bergen filialen.

close-icon close-icon

Er alle tilbud fra kundeavisen også tilgjengelig på Fiskars i Bergen?

Denne ukens tilbud fra kundeavis gyldig fra 19-02-2024 til 25-02-2024 er gyldige i Fiskars-butikken din i Bergen. De beste tilbudene på Fiskars Bergen er: Rue De Paris Beige, SNØ- OG ISSMELTER og Peisovn.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Fiskars i Bergen?

Du kan enkelt sjekke Fiskars åpningstider i Bergen ved å velge din filial. Klikk på "filialer" og velg din posisjon for å finne åpningstidene til din Fiskars butikk.

close-icon close-icon

Hva er det nærmeste Fiskars i Bergen?

Fiskars har alltid interessante tilbud, som Rue De Paris Beige, SNØ- OG ISSMELTER og Peisovn, så vi skjønner at du ønsker å ta en titt på disse på Fiskars i Bergen. Dessverre er det ikke alltid en Fiskars butikk i nærheten, vennligst oppgi posisjonen din for å finne den nærmeste butikken til Bergen.
Hvis det ikke finnes Fiskars i Bergen, kan du søke på lignende butikker i Bygg kategorien.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Fiskars på søndag?

Åpningstidene til Fiskars i Bergen vises på siden til spesifikke filialen. På denne måten kan du alltid sjekke om Fiskars butikken er søndagsåpent.

close-icon close-icon

Hva er åpningstidene til Fiskars i tider som jul og nyttår?

Fiskars er åpen nesten alle dager i uken, men ikke alltid inkludert søndager. På helligdager kan åpningstidene til Fiskars variere. Se gjeldende åpningstider øverst på denne siden eller sjekk nettsiden til Fiskars for åpningstider på:
Nyttårsdag (1. januar):

Påske:

Kristi himmelfartsdag:

17. mai:

Pinse:

Jul (25. desember)

2. juledag: (26. desember)

close-icon close-icon

Hvor raskt leverer Fiskars i Bergen?

Vi forstår at du ønsker å motta din Fiskars bestilling så fort som mulig. I store byer er dette ofte mulig innen noe få dager, men i store deler av Norge er det ofte innen 5-10 virkedager. Dessverre er det vanskelig å vite på forhånd. Dette kan ha ulike årsaker, som bestillingstidspunktet, hvor opptatt Fiskars er, og leveringsadressen. Derfor kan estimert leveringstid variere litt. Besøk alltid Fiskars nettstedet eller se gjeldende kundeavis, gyldig fra 19-02-2024 til 25-02-2024, der du kan ofte finne mer informasjon.

close-icon close-icon
Vis alt...
Sendt vellykket
Noe gikk galt, vennligst prøv igjen